Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Autóban sexelt már valaki?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Autóban sexelt már valaki? Hol a legkényelmesebb?

Figyelt kérdés
2009. júl. 17. 23:08
 1/6 anonim ***** válasza:
60%

Egyszer próbáltuk ki az exemmel és elég kényelmetlen volt! Ha kiakarjátok próbálni mindenképp a hátsóülésen! Ami talán még a legmegfelelőbb volt , az a helyzet volt amikor a fiú ül,te pedig szemben vele "ráülsz". De egy idő után bepárásodik az egész kocsi, szóval levegőt engedjetek be! Aztán a fejre vigyázni:D

Tényleg elé sokat lehet bénázni:D

17/L

2009. júl. 17. 23:13
 2/6 anonim ***** válasza:
47%

a hátsó ülésen kényelmesebb, jobban el lehet férni. ha bátrak vagytok mehettek a motorháztetőre is ;)

anyós ülésen is megoldható, csak akkor le kell dönteni, meg a sebváltónál kell ügyködni a lábbal, hogy azért kényelmes legyen a helyzet

20/L

2009. júl. 17. 23:13
 3/6 anonim ***** válasza:
34%

Az előző két válaszoló szerintem még nem is csinált ilyet!

Felejtsd el a hátsó ülést (ez az amerikai filmekben van csak így!)!!!

Mindegyik autóban (még a Trabiban is)

le lehet dönteni az első üléseket. Döntsd le a jobboldalit (nem lesz útban a kormány) és csináljátok, amit szeretnétek! Nem olyan kényelmes, mint egy ágyban, de nem is rossz! Én kb. 20 évvel ezelőtt sokszor csináltam (Ladában is, Trabantban is) és nem volt rossz.

Olyan helyet kell találni, ahol kicsi a valószínűsége annak, hogy megzavarnak.

2009. júl. 17. 23:28
 4/6 anonim ***** válasza:
75%

második válaszoló vagyok

miből gondolod hogy nem csináltam?! ismersz kedves utolsó?! :D vagy már annyi idős vagy, hogy valamit a dioptriád miatt félreolvastál? :P

mi olyan hihetetlen abban, hogy kényelmesebb a hátsó üléseken? elsőket előrenyomni és tengernyi hely lesz hátul...srác leül lány meg háttal ráül, közben kapaszkodhat az első ülések fejtámlájában, ugyanakkor szembe is ráülhet a fiúra, akkor figyelni kell a fejre. a lány feltéredelhet a hátsó ülésre, fiú mögé kutyapózba, így akár ki is láthatsz az ablakon(hátha jön vki), amíg be nem párásodik teljesen...de még misszionáriust is meg lehet játszani...nem tudom ebben mit nem lehet elképzelni...

20/L

2009. júl. 17. 23:46
 5/6 anonim válasza:
Anyósülés teljesen hátra... nem volt kényelmetlen.
2009. júl. 18. 12:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen kényelmes.Anyós ülésen is.Meg a kormánynál is és hátul is .Ügyinek kell lenni.Ja és fantázia!!!!!!
2009. júl. 18. 19:03

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!