Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha orálisan kielégitek valakit a farka hozzáér a szájpadlásomhoz igaz?
Figyelt kérdés
2009. júl. 17. 22:25
11/17 anonim válasza:
Sőt a nyelvedhez és a fogadhoz is hozzáér:-))
12/17 anonim válasza:
bocsi,de nekem nem ér hozzá a fogamhoz:D
13/17 anonim válasza:
?????????? miért nincs ???nekem hozzászokott :-))
14/17 anonim válasza:
Szerintem a nagypofájú barmok akármit is mondanak, kérdezz bátran! Mindig jobb kérdezni, és egy kis időre hülyének tűnni, mint hülyének maradni, és rosszul szopni egy életen át.
A választ sajnos én nem tudom.
15/17 anonim válasza:
ja egy életen át.. egy idő után belejön, és egy idő után tapasztalja is :)
am igen bátran kérdezzenek, de ne alapvető, logikus gondolkodás után kikövetkeztetőt
az ilyenek akik nem tudják, kituja lehet pár év mulva rájönnek mikor elég érettek lesznek ahhoz h felfogják, gondolok arra h pl egy 18 éves csak eljut odáig h kiis történik ilynkor, vagy egyéb esetekben
a többi "sötét emberke" pedig a guglit nem tudja használni :)
16/17 anonim válasza:
csak akkor, ha fiút elégítesz ki :)))
17/17 anonim válasza:
hát ne haragudj, erre egy normális ember magától is rájön, ha van 1 csepp logikája + agya...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!