Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emberek! Mi az a lábfetish?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból kérdezem :D2009. júl. 17. 21:58
1/12 anonim válasza:
gugli és az oldal keresője a BARÁTOD...
2/12 anonim válasza:
Hát hogy valaki odavan a partnere lábáért. Lábnyalogatás meg ilyesmik tartoznak ide.
3/12 anonim válasza:
amikor az egyén a lábakat tarja fontosnak/azokat nézi meg/ izgul rá. Vmi hasonló.
5/12 anonim válasza:
HA valaki a rábakra izgul fel. Főleg a lábfejre.
6/12 A kérdező kommentje:
kössz a válaszokat, hát elég beteg egy dolog am :D
2009. júl. 17. 22:19
7/12 anonim válasza:
Myvipen van egy láb fétises perverz.....Megkérdezte hogy csókolgathatja-e a lábam harisnyán át....
8/12 anonim válasza:
Én pl nagyon szeretem, ha egy lánynak szép a lábfeje... Ha nem szép, akkor az nagyon el tudja venni a kedvem tőle :) Viszont nem nyalogatom, nem verem rá, főleg nem harisnyában :) És nem kell, hogy azzal verjék ki, csak legyen formás, különben gatter...
9/12 anonim válasza:
Be kell vallanom én is lábfetisiszta vagyok,de csak akkor ha a lány alapból is tetszik és szépek a lábai.Tehát el tudok vele szórakozni én is,(puszi nyalogatás,számba vétel stb) de ez mellett szerencsére nem csak erre terelődik a figyelmem.A harisnyás lábakat pedig én is szeretem.
10/12 anonim válasza:
lábfétiS egy s-el
amúgy a lábakra való gerjedést jelenti röviden.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!