Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mért van az, hogy ha fiúmmal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van az, hogy ha fiúmmal pettingelünk és megujjaz akkor az nekem fáj és kellemetlen? Pedig ha én elégítem ki magam akkor az nem fáj. és nem merem neki megmondani. Miért fáj? Egy segítségre szoruló leány

Figyelt kérdés
2009. júl. 17. 19:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenképp beszéld megvele, hisz szeretitek egymást, ésegy kis őszinteségért nemfog megharagudni, főleg ha a boldogságodról van szó!!!

Biztos vagyok benne ha szólsz neki petting közbe h mikor fáj, és mikor nem, ráérez, és onnantól menni fog a dolog. Remélem segítettem;)

T*

2009. júl. 17. 19:29
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

lehet hogy kicsit feszültebb vagy amikor vele vagy.

míg önmagad csinálod akkor ellazultabb vagy.

amúgy mondjad neki hogy nem jó, mert ő most úgy tudja hogy jó és ezért nem is fog változtani.

2009. júl. 17. 19:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Valószínű azért fáj, mert ő nem érzi, hogy neked hogyan jó, míg ha magadnak csinálod, akkor akarva-akaratlanul is úgy csinálod, hogy ne legyen kellemetlen. De ő nem tudja magától, hogy például milyen szögbe dugja be az ujját stb... Miért nem mered elmondani neki, hogy így nem jó neked? Ő magától nem fogja tudni. Együtt vagytok, szeretitek egymást, bíztok egymásba, a tested minden négyzetcentiméterét megmutatod neki, és nem mered elmondani neki, hogy fájdalmat okoz neked? Szerinted az ő célja az, amikor ujjaz, hogy neked fájjon? Hát nem, ő azt szeretné, hogy te élvezd. Ahhoz viszont neked is segítened kell. A szexről tudni kell beszélni! Amikor van egy olyan pillanat, hogy egyedül vagytok, hozd fel nyugodtan a témát. Ne butáskodj itt ilyenekkel, hogy nem mered elmondani neki. Hát akkor kinek mondanád el, ha nem neki?
2009. júl. 17. 23:43

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!