Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várják el a férfiak azt, hogy a nők simára borotválják magukat, miközben a pasik 80%-a szőrös?
Figyelt kérdés
2009. júl. 17. 15:29
1/16 A kérdező kommentje:
Ott ,,lent,,gondolom!Csakhogy ne essen félreértés!
2009. júl. 17. 15:32
2/16 anonim válasza:
nem mind várja el... ez ízlés kérdése
például nekem kifejezetten bejön a szőrős de inkább fazonos "ott lent" :)
3/16 anonim válasza:
Talán mert egy nőn taszító a szőrszál, míg a férfin sok esetben szexi.
4/16 A kérdező kommentje:
Szexi lenne ha ott lent tiszta szőr???
2009. júl. 17. 15:47
5/16 anonim válasza:
Mert undorító,de ahogy elvárom egy csajtól hogy sima legyen,én is szőrtelenítek keményen ahogy illik.
21F
6/16 A kérdező kommentje:
Lehet hogy Te igen..ott van az a maradék 20%,de mi az ahhoz a 80-hoz képest???Semmi...
2009. júl. 17. 15:54
7/16 anonim válasza:
Nem hiszem el mit lehet problémázni ezen. Ha van egy pár, értelmesen meg lehet beszélni az ilyeneket, hogy ki mit vár el és miért... Arról meg hogy miért szőrös a férfi és miért ne legyen szőrös egy nő, arról a főleg a trendek alakulása tehet... Nézz csak bele egy régebbi erotikus filmbe, ott minden nőnek van szőre, a hónaljában is bőven...
8/16 anonim válasza:
szerintem nem szexi ha egy nőnek tiszta szőr a honalja, de a férfiak többségének jól áll. isten is szőrösnek teremtette a férfiakat. csak nézz az arcukra :)
9/16 anonim válasza:
Én nem vagyok a szakértője annak hogy ki mit vár el, de én elvárom hogy ott borotválja a csaj, és ezt magamon én is megteszem, vannak akik máshogyan gondolják mert nekik úgy jobb, nem tudom ez miért olyan furcsa.
10/16 anonim válasza:
Mert ez a divat mostanában. Orális szexnél jön jól, ha nem akarsz utána szőrt köpködni egész nap. Persze nem feltétlenül kell az egészet leborotválni, csak a célterületet. Nekem legalábbis az jön be. :) Én sem borotválom magam mindenhol, csak a zacsit és esetleg feljebb vágom kicsit rövidebbre. Szintén az orális szex miatt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!