Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefekszem a barátommal akkor hamarabb megjön?

Na ezt hol hallottad h hamarabb jön meg ha lefekszel vele :D nem igaz, nem jön meg hamarabb , és nem is késik :)
Ugyanolyan lesz mint előtte :D Ugyanugy jön meg.
Hasonlo kérdésben nőgyogyásszal is beszéltünk és nem befolyásolja ö is elmondta.
Természetesen védekezzetek gumival :)

mármint a legelső menzeszed???
figyi, ha még nemjött meg, azt ajánlom ne feküdjélmég le senkivel sem, ugyanis 14 éves korban még nemkéne.

A kérdésre kell válaszolni nem pedig leoltani.De nembaj,mert csak magadat járatod le hogy nem tudsz kulturáltan írni egy választ :)
17 vagyok és 13 éves éves korom óta megvan...szval nemtudod hány éves vagyok nemkell elkönyvelni se 14-nak se annak hogy plüssmacival alszom.És ha azzal aludnék sincs hozzá sok közöd.
Egyébként azért kérdeztem mert most megyünk nyaralni és nemakarom hogy pont...mert azt tudom hogy a stressztől megjöhet hamarabb ilyesmi.
Nah de köszönöm azoknak akik normálisan válaszoltak :)

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!