Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illik ezt vagy nem? Te hogy vennéd?

Szia!
Nem hiszem hogy örülne neki. Először kérdezz rá, hogy kérdezhetsz-e az intim dolgairól. ha nemet mond, ne erőltesd. Ha nála a szex nem tabu téma akkor nyugodtan beszélgethettek erről.
18L

Szia! Én 20 éves lány vagyok,de én a csaj helyében jól képen törölnélek! Ne haragudj de ilyet nem illik kérdezni 1 hét után! Én 3 éves kapcs-ban vagyok de szerintem még 2 hét után sem fordult meg ilyesmi a fejünkben! Amúgy meg minek kérdezed, ha komolyabbra fordul a dolog majd észre veszed!
Na szeva!

szerintem a csaj leamortizálódna, és egyből az fordulna meg a fejében h te csak dugni akarsz vele...
na de basszus... nem látszik a csajon h szűz-e még...én ezer lányból is ránézésre megtudom állapítani h milyen... ezt abból tudom mert egy új környezetbe kerülve, később összebarátkoztam a fiatalsággal és kiderültek azok amiket korábban megmondtam)
vissza a témához: max kérdezd meg mit gondol az első randi utáni csókról, ha szokta csinálni akkor tovább lehet kérdezni h mennyi volt a leghosszabb kapcsolata, aztán ha kb. mondd tegyük fel 4 hónapot...(ami persze nem sok) erre te "tyűha, az de sok idő, akkor már biztos volt valami komolyabb köztetek?!" és ezt tök szomorúan, letörten mondd neki és erre még én is kiönteném a lelkem =)) hidd el bejön, én is lányból vagyok és nagyon gátlásos de ezen tuti nem jönnék zavarba... a borotválásra meg rá ne merj kérdezni, minden nő leszokta (szerintem) de ha ápolt a külseje, (esetleg cicababás) akkor 10000% h borotválja, mert minden ilyen dologra igényesek vagyunk...
szal attól ne aggódj, de előbb még el a bugyijáig kispajti =DD

Na igen, nem illik.
15 évesen képentöröltelek volna érte.
17 évesen nem lett volna bajom a témával.
Öreg vagyok, 20, a mai lányok előbb érnek.
Vezesd fel finoman. Kérdezd meg, hogy kérdezhetsz-e. Említsd meg, mi a véleményed a mindenféle feslett kislányokról, úgyis láttok majd párat.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!