Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Orál szex autózás közben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orál szex autózás közben?

Figyelt kérdés
Volt már úgy,h miközben autóztatok,orálisan elégítettek ki? Elsősorban pasik válaszá várom,h mennyire jön be nekik,és miilyen vt? Lányok:tudnátok pl-kat írni,h mivel lehetne élvezetesebbé tenni?
2009. júl. 17. 10:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

hát kinek h jön be ez, de sztem balesetveszélyes, ha jól tudom haosnlo eset miatt volt baleset nemrég vhol, mondjuk ha jól emlékszek akkor vezetés közben sexxeltek, az kcisit durvább :D

de a lényeg h a sofőrnek figyelni kellene az uatat és a forgalmat, és sztem ez kizökkenti a figyelmét..

tapasztalt sofőrként tudom emnynit számit egy kis figyelem hiány, másrészt volt oylanis(mondjuk én konrrétan nem is szeretem ha párom akár csak nyulkál is oda nekem), de ő szereti vezetés közben is, de egyszer volt oylan h csak a kezét vettem el onnan, és addig enm figyeltem, és hát az előttem lévő auto fékezett, vki átszaladt előtte, és épp időben észrevettem

sztem ha mindeképpen hasonlot akartok inkább parkoljatok le, biztonságosabb :)

2009. júl. 17. 10:58
 2/11 A kérdező kommentje:

nem egy forgalmas útra gondoltam,mivel nem akarok veszélybe sodorni senki

köszi a választ :)

2009. júl. 17. 11:16
 3/11 anonim ***** válasza:
Mi általában félreállunk, a pocakom is túl nagy, meg a kocsi is, elég távol vannak az ülések, közte pohártartó+kartámasz, ami máskor kényelmes, de ehhez pont akadályozó tényező. :D
2009. júl. 17. 12:18
 4/11 anonim ***** válasza:
Érdekes élmény.:) De rendszeresen azért nem szeretném, nehéz volt egyszerre figyelni mindkét dologra, még úgy is hogy nem volt forgalom.
2009. júl. 17. 13:04
 5/11 A kérdező kommentje:
de izgisnek tartotátok?
2009. júl. 17. 14:26
 6/11 anonim ***** válasza:
13:04-es vagyok, persze hogy izgis.
2009. júl. 17. 16:18
 7/11 anonim ***** válasza:

Párom nevében írom: imádja.

Szerintem is veszélyes.

2009. júl. 17. 16:46
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha mindenáron izgalmat akartok, akkor szeretkezzetek az ablakpárkányon. Azzal legalább csak magatokat sodorjátok veszélybe. A vezetés túl összetett dolog ahhoz, hogy lehessen közben szopni a sofőrt.
2009. júl. 18. 00:44
 9/11 anonim ***** válasza:
Mit gondolsz? Mit fognak anyádék szólni, amikor a hulládat a földről kaparják össze, de még egy pénisz is fog a szádból lógni? Nem elég hogy félnem kell az ittas vezetőktől, meg a májerkedő hülyegyerekektől de most már egy "cumilovag" is bármikor belém jöhet?
2009. okt. 7. 18:53
 10/11 anonim válasza:
Antifaces...igazuk van =)
2011. máj. 25. 19:56
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!