Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves korban jön meg az első menstruáció?
Figyelt kérdés
2006. nov. 2. 14:05
51/61 anonim válasza:
Hát attól még ha sminkeled magad meg borotválod a lábod attól nem érezheted hogy megjön.
Egy éves is sminkelheti magát még se jön meg neki pár hónapon-napon belül.Lol
Én soványka vagyok ,nagyon vártam 14voltam :D
52/61 anonim válasza:
Bocsánat ...előző vagyok .. egy 4éves is sminkelheti magát*
53/61 anonim válasza:
Én 14 és fél voltam amikor először megjött.(Most 22 vagyok) Miután kijártam az általánost utána nyári szünetben jött meg.Tök cikinek tartottam,hogy 8.-ban az osztályban már minden lánynak megvolt csak nekem nem és aggódtam.Kicsit későn érő voltam,de szerintem is 9-16 éves korig normális,ha 16 éves kor után se jön meg akkor érdemes orvoshoz menni.
54/61 Dettina23 válasza:
Az enyém 4.dikes koromban jött meg és 7evesen mentem suliba.... Nekem még a legjobb barátnőmnek jött meg elosszor az osztályban....
55/61 anonim válasza:
Unatkoztam, úgyhogy összeszámoltam a válaszokat.
38 emberről írták/írtátok le hogy mikor jött meg. Átlagba 12.4 év jött ki.
56/61 anonim válasza:
14 évesen. A mai napig emlékszem, hogy matekóra volt, a tanár nem engedett ki mosdóba. Óra végére a nadrágom tiszta vér lett és hónapokig csúfoltak
58/61 anonim válasza:
Nekem 13 evesen jott meg pont ujevkor
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!