Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fél éve vunk együtt a párommal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fél éve vunk együtt a párommal! 15-16 centis a farka és hááát volt már nagyobbal is dolgom, és néha zavar h ekkora! Lovaglás közben kicsúszik meg ilyenek! Vmi póz ilyen méretre?

Figyelt kérdés
2009. júl. 17. 09:27
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
67%

HEY-HEY... mi van itt?? nyugalom!!! nem tudom kikezdte de elég... kérdezett tőlünk, válaszolni kellene, ha ti nem tudtok válaszolni, annak akinek segítség kell hát az szomorú... LELEHETPONTOZNI!! =S

én pl kutyapózban érzem magamban teljesen a ceruzáját, mert nekem az kell h kielégüljek, rövidebb időn belül... hidd el azzal is lehet jókat döngetni =)) én ezt tudom ajánlani, mondjuk nekem nincs semmi gondom a szerszámával, de ha kutyapózban vagyunk sokkal hosszabbnak érzem!! remélem bejön nektek is =))

2009. júl. 17. 12:11
 12/32 anonim ***** válasza:
79%

Ha kicsúszik,az bizony nem azért van,mert "kicsi".A 15-16 cm me különben sem számít kicsinek.Elég sekélyes lehet az értékrended,ha tényleg ez számít.Hol szeretnéd érezni a szerszámot?a gyomrodban?

Amúgy meg igen,a kutyapóz való nektek!

2009. júl. 17. 12:20
 13/32 A kérdező kommentje:
Pfff köxi azoknak akik ilyen bunkó módon "válaszoltak"
2009. júl. 17. 12:27
 14/32 anonim ***** válasza:
75%
20 évesen kinőhetnél már ebből hogy vunk, köxi meg a hasonlók... szánalmas :S
2009. júl. 17. 13:41
 15/32 anonim ***** válasza:
70%
Normális kérdezőnek mindenki szívesen segít... Nem olyannak, aki húsz éves létére úgy ír, mint egy 15 éves kis p*csa, meg aki anyázik.
2009. júl. 17. 13:43
 16/32 A kérdező kommentje:
Nem kéne ribancozni...(N)
2009. júl. 17. 14:22
 17/32 anonim ***** válasza:
73%

Kedves kérdező!

Csak egy hülye f@szi lehet aki mindig ribancozik.

A lényeg, nekem is kicsúszott, amikor kezdő voltam, mert a pasinak nem volt rendes merevedése mert csak úgy állt fel neki, ha ő volt felül :( Hát, igen, a pasiknak is kell tanulniuk:D

A kutyapóz sz*r szerintem. De ha az ölébe űlsz és szemben vagytok egymással, az jó. De ha lovagolni akarsz, állítsd fel neki kézzel és utána vezesd be.

2009. júl. 17. 14:44
 18/32 anonim ***** válasza:
32%

Nem értem miért kell egy nőt leribancozni????

Vagy miért írtatok ilyeneket?????

ezt mondjuk nem értem.

Amúgy minden pasi ribanc! :DDD

2009. júl. 17. 14:46
 19/32 anonim ***** válasza:
41%
" neked látom csak egy f*sz kell" ---miért szex közben nem kell???? Nagyon okos hozzászóló. Biztos f*szi volt.
2009. júl. 17. 14:48
 20/32 anonim ***** válasza:
74%

Próbáljatok ki többféle pozíciót is, úgyis csak te tudod melyik neked a legjobb! Nekem is mindig más és más helyzetben kényelmes.

(Egyébként 20 éves létedre tényleg olyan stílusban írsz, mint a 12 éves húgom.) :S

2009. júl. 17. 15:38
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!