Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél éve vunk együtt a párommal! 15-16 centis a farka és hááát volt már nagyobbal is dolgom, és néha zavar h ekkora! Lovaglás közben kicsúszik meg ilyenek! Vmi póz ilyen méretre?
HEY-HEY... mi van itt?? nyugalom!!! nem tudom kikezdte de elég... kérdezett tőlünk, válaszolni kellene, ha ti nem tudtok válaszolni, annak akinek segítség kell hát az szomorú... LELEHETPONTOZNI!! =S
én pl kutyapózban érzem magamban teljesen a ceruzáját, mert nekem az kell h kielégüljek, rövidebb időn belül... hidd el azzal is lehet jókat döngetni =)) én ezt tudom ajánlani, mondjuk nekem nincs semmi gondom a szerszámával, de ha kutyapózban vagyunk sokkal hosszabbnak érzem!! remélem bejön nektek is =))
Ha kicsúszik,az bizony nem azért van,mert "kicsi".A 15-16 cm me különben sem számít kicsinek.Elég sekélyes lehet az értékrended,ha tényleg ez számít.Hol szeretnéd érezni a szerszámot?a gyomrodban?
Amúgy meg igen,a kutyapóz való nektek!
Kedves kérdező!
Csak egy hülye f@szi lehet aki mindig ribancozik.
A lényeg, nekem is kicsúszott, amikor kezdő voltam, mert a pasinak nem volt rendes merevedése mert csak úgy állt fel neki, ha ő volt felül :( Hát, igen, a pasiknak is kell tanulniuk:D
A kutyapóz sz*r szerintem. De ha az ölébe űlsz és szemben vagytok egymással, az jó. De ha lovagolni akarsz, állítsd fel neki kézzel és utána vezesd be.
Nem értem miért kell egy nőt leribancozni????
Vagy miért írtatok ilyeneket?????
ezt mondjuk nem értem.
Amúgy minden pasi ribanc! :DDD
Próbáljatok ki többféle pozíciót is, úgyis csak te tudod melyik neked a legjobb! Nekem is mindig más és más helyzetben kényelmes.
(Egyébként 20 éves létedre tényleg olyan stílusban írsz, mint a 12 éves húgom.) :S
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!