Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig kellene tartania a maszturbálásnak?
És megszakításokkal,pózcserével mondják sokan,hogy 30-40 percig bírják a szexet,vagy folyamatosan?
Előre is köszönöm a válaszokat:)

11 perc 38 mp. Eddig tartani KELL! Különben jön a patás ördög és megdádáz! :D:D:D
Szerinted kit érdekel, hogy meddig vered? Ha valakivel szexelsz, ott a másikat érdekli, h jó legyen, de a masztinál????
Amúgy meg nyugi, az 1. alkalommal, hogy lánnyal leszel úgy fogsz elmenni, mint a gyorsvonat (nem a MÁV-os :) ), kb. 10 mp-es időt futva. Semmi gond, velem is ez volt, meg szerintem még sok más emberrel. Ha eljön az idő majd cserélj gumit és menj vissza - ha ennyire fel vagy izgulva, sikerülni fog. Egyébként meg, ha lesz normális szexuális életed, akkor majd nem lesz villámgyors elmenetel sem, mert megszokod.

Minél több ideig tudod kihúzni, annál jobb. Én el tudom intézni 3 perc alatt is, de ha keresgélem a "Tökéletes Videót" neten és választás közben is rángatok, akkor egyszercsak azt veszem észre hogy már egy órája "Azt" a videót keresem és közben végig kemény voltam.
De nincs olyan, hogy meddig KELL tartania. Olvastam valahol hogy nyugodtan el lehet kezdeni "edzeni", mérni az idődet és ha rákoncentrálsz akkor simán lehet fejlődni. Csak ez ne rontsa el az egészet / ne menjen az agyadra :D
F 23
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!