Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legvadabb/betegebb szexuális fantáziád?
Figyelt kérdés
Odaírhatnátok a nemeteket és hogy hány évesek vagytok2009. júl. 17. 01:31
11/23 anonim válasza:
Én gyakran álmodom magam hármasban Szily Katalinnal, és Horváth Ágival! Közben Dávid Ibolya már az ajtóban vetkőzik...
12/23 anonim válasza:
háááááááááát gyerekek beszartam rajtatok itt röhgök mint állat:_)) jujj kaki ,állat mi van itt a tudat alatt:-DDD
13/23 anonim válasza:
Egy hermafrodita törpével szoktam fantáziálni,amint tüskés fekete álarcban onanizál
14/23 anonim válasza:
Na most komolyan én szeretném kipróbálni a nőgyógyászommal a vizsgáló széken:-))Nagyon cekci a dokiÁÁÁÁÁÁÁ kész vagyok tőle:-PPP de akkor mikor kinn a betegei várják és jó halkan titokban gyengéden na ez a legvadabb mostanában :-))De ez csak vágy !!
15/23 anonim válasza:
a nőgyogyászati vizsgálón én is kiprobálnám,igaz én a párommal és nem a dokival :-)))
16/23 anonim válasza:
Viagrát osztanék az országgyűlési képviselőknek a Parlamentben, bezárnám az összes menekülési útvonalat és megnézném, hogyan vágják partiba azt a néhány nőt a (többé-kevésbé) ronda képviselők az Országházban.
17/23 anonim válasza:
Iszonyat marhák vagytok, majd megpukkanok a nevetéstől,a kolléganőm meg biztos hülyének néz,h.mit röhögök itt olyan hangosan:-))))))
18/23 anonim válasza:
A 14.21-es nyert szerintem!
Én még egy pár megvadult öszvért is közéjük löknék, már csak az értelmi szint miatt is!
19/23 anonim válasza:
Szeretném ha egy tamponfejű szárnyas hegyi krokodil szájjal kielégítene, miközben én egy forró radiátoron táncoló Fülöp-szigeteki makákót hányok arcon, és még egy sajtreszelővel is darálnák a herezacskóim. Ezalatt szeretnék Mozartot hallgatni. :) Régi álmok...
20/23 anonim válasza:
Én szimplán azt szeretném, ha egy 90 és a halál közti nénivel tölthetném az éjszakát. Külön könyörögnék neki, hogy pisiljen a számba. Közbe meg nyalogatnám neki.:(
Bocsi fiúk lányok, de ne ítéljetek el.. Én ezt szeretném..:$
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!