Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az olyan előre megbeszélt stoppolással, ahol az úti cél a Délegyházi nudista strand, és ott szeretne engem megismerni a pára aki útközben "felvesz", plusz a feleség szeretne egy stoppossal (velem)?

lehet jól el leszel két ilyen aberráltal és még jól is érzed magad,de az is lehet h jól lehúznak,aztán egy fához kötve találod magad az erdőben,jó esetben életben...
beteges sztem...

Elfajzott lett a délegyházi népség,pedig milyen kulturált közeg volt évtizedeken át.15 évig voltam tag a nudin....
a nuditól nem kell félni,inkább az ilyen beteg emberektől,de ha neked ez nem gond,akkor szíved joga.

Szerintem ne menj.
Durva dolgok folynak most itt Délegyen és Varsányon, nem tudom merre laksz, de a helyedben a közelébe se jönnék :P
De azért mint pletyi érdekelne, hogy ki akar ilyet xD Na joh, nem.. (:

Ha itt laknál tudnád. Hosszú lenne most ide leírni (:
Amúgy a kérdésednél maradva szíved joga.

nudistradokról én is hallottam is ill. láttam is már érdekes storykat, talán két legemlékezetesebb
1, nem messze napozó pár egyszercsak belefeledkezett a szerelembe, és a csajszi ott a füvön úgy lesz..pta a barátját mint atom :-)
2, hasonló, már naplemente volt, alig voltak aparton, erre meg két srác hasonlót művelt, egyik állt, másik meg tétrdelt előtte, és lazán a parton elkezdték ... 5-6-an pedig tök kellemesen végignézték :-)
Szóval imádom amikor nudisták jönnek az álszent szövegükkel, h "ez nem erről szól" ... nem hát persze, a főzésről ....

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!