Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk/férfiak: milyen sűrűn és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/férfiak: milyen sűrűn és mióta maszturbáltok?

Figyelt kérdés
Ha valaki 20 éve, kb. 12-13 éves kora óta, átlagosan napi 1x, az nem sok egy kicsit?
2009. júl. 16. 22:34
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
80%
12 éves korom óta.Van amikor pl 5 napig nem és utána élvezek egy nagyot vagy minden nap reggel és este.Hangulattól függ.Meg persze az aktuális partnertől.
2009. júl. 16. 22:38
 2/28 anonim ***** válasza:
80%
Én már oviban felfedeztem a maszturbálást(persze akkor még nem tudva mi az:D) Kedvtől, és partnertől függ hogy milyen gyakran. Van amikor naponta, van amikor több hétig nem:D
2009. júl. 16. 23:19
 3/28 anonim ***** válasza:
12%

Komolyan nem unjátok még ezt a szájbabaszott kérdést?

Ezt meg a "47 centis faszom az jó", mindig felteszi valaki napi 3szor...

2009. júl. 16. 23:21
 4/28 anonim ***** válasza:
84%

Én kb. 10 éve. 13-14 éves koromban kezdtem

Az évek alatt változó volt a gyakoriság.

Mostanában napi 1x csinálom lefekvés előtt, így legalább könnyebben elaszok :)

Azt olvastam fő a rendszeresség! ;)

2009. júl. 16. 23:23
 5/28 A kérdező kommentje:

A kommentem a kisköcsög 23:21-nek, aki azt írta, hogy "Komolyan nem unjátok még ezt a szájbabaszott kérdést?

Ezt meg a "47 centis faszom az jó", mindig felteszi valaki napi 3szor..."

Én most teszem fel először ás utoljára ezt a kérdést, és azért tettem fel, mert eddig még senkinem nem tettem fel az életemben és érdekel, hogy mások hogy vannak ezzel. Úgyogy még nem untam meg a kérdést és a válaszokat sem!

A sz@jb@b@szott hozzászólásaidat meg a sz@jb@b@szott @nyadnak küldd el, ne ide!

2009. júl. 16. 23:34
 6/28 A kérdező kommentje:
Ja és még valami. Ezt a kérdést eddig SENKI nem tette fel! Úgyhogy akinek még van válasza azt várom, és köszönöm az eddigi értelmeseket is!!!!
2009. júl. 16. 23:38
 7/28 anonim ***** válasza:
79%
18 vagyok, kb 13 éves korom óta napi 2-3x
2009. júl. 16. 23:49
 8/28 A kérdező kommentje:

Nagyon jó! Köszi Neked is! Ez nálam is így volt! Én meg azt hittem, hogy nem vagyok normális, de ezek szerint igen!

Ha van még válasz, akkor írjatok!

2009. júl. 16. 23:53
 9/28 anonim ***** válasza:
80%
Aki lepontozta az első választ, az enyémet miért tette?
2009. júl. 16. 23:53
 10/28 A kérdező kommentje:

Ja és megint még valami!! Ha hiszitek, ha nem, még pszichológushoz is elmentem, mert úgy éreztem emiatt magam, hogy túl sokat maszturbálok, hogy totál nemnormális vagyok és komoly gond van velem. Jártam is hozzá, ahol mindenféle lelki problémáimat elmondtam, de végül ezt nem mertem elmondani neki! De most itt bepótolom....

Minden értelmes válasz jöhet!!!

2009. júl. 16. 23:56
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!