Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kicsit teltebb (nem kövér) és nagymellű lányoknak a puncijukon is észre lehet venni különbséget?
Mostani barátnőmnek hatalmas mellei vannak és nem szalma szál de nem kövér még ducinak se mondanám, kíváncsi lennék rá hogy miben különbözik nemi szervük a vékonyabb csajokétól
Nagyobbak az ajkak, húsosabb? Esetleg tágabb + mélyebb?
Tudom kicsit hülye kérdés meg lehet primitíven fejeztem ki magam bocsánat. Akár képet is lehet linkelni ha tud valaki jó példát. Előre is köszi.
Amúgy 16 éves
A hüvelye hossza és tágassága nem függ attól, hogy hány kiló. Minden nőnek nagyjából egyforma: 9-12 centi hosszú, izmos, rendkívüli tágulásra képes szerv (kifér rajta egy kisbaba).
A nemi szerve környékére is épp úgy lerakódik a zsír, mint bárhová máshová a testén. ha alapból ducibb lány, akkor a nagyajkai is picit dúsabbak lehetnek. A kisajkakra nincs hatással a kilók száma.
Minél magasabb a nő, annál hosszabb a hüvelye. Minél kövérebb pedig annál szűkebb a hüvelye.
Én már voltam vékony és kevésbé vékony lánnyal is, és a fenti adatok valóban igazak. De a hüvely átmérőjét a nő tudja befolyásolni, ha megfeszíti a hüvelyizmait (ha tudja hogy kell), és akkor mindkét fél számára élvezetesebb a dolog. Ez az izom mindkét nemnél a gátizom (PC izom), és az erősségét úgy lehet ellenőrini nemtől függetlenül, hogy ki mennyiszer tudja megállítani a pisilését. Tudatos gyakorlással fejleszthető.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!