Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A kicsit teltebb (nem kövér)...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kicsit teltebb (nem kövér) és nagymellű lányoknak a puncijukon is észre lehet venni különbséget?

Figyelt kérdés

Mostani barátnőmnek hatalmas mellei vannak és nem szalma szál de nem kövér még ducinak se mondanám, kíváncsi lennék rá hogy miben különbözik nemi szervük a vékonyabb csajokétól

Nagyobbak az ajkak, húsosabb? Esetleg tágabb + mélyebb?

Tudom kicsit hülye kérdés meg lehet primitíven fejeztem ki magam bocsánat. Akár képet is lehet linkelni ha tud valaki jó példát. Előre is köszi.

Amúgy 16 éves

2009. júl. 16. 20:22
 1/7 anonim ***** válasza:
65%
Igen, nagyobb ,húsosabb. Hogy tágabb vagy mélyebb azt nem tudom mert más lányban még nem "turkáltam!"
2009. júl. 16. 20:31
 2/7 anonim ***** válasza:
61%
háát ügye asszimilálnád hogy mivel húsosabb akkor ügye mélyebb,olyan lágyabb tágabb meg minden, de ez sajnos nem így van. Lehet picivel húsosabb,de ugyan olyan
2009. júl. 16. 20:34
 3/7 anonim ***** válasza:
72%
Ja, de én kövér vagyok.(első válaszoló)
2009. júl. 16. 20:34
 4/7 anonim ***** válasza:
82%

A hüvelye hossza és tágassága nem függ attól, hogy hány kiló. Minden nőnek nagyjából egyforma: 9-12 centi hosszú, izmos, rendkívüli tágulásra képes szerv (kifér rajta egy kisbaba).

A nemi szerve környékére is épp úgy lerakódik a zsír, mint bárhová máshová a testén. ha alapból ducibb lány, akkor a nagyajkai is picit dúsabbak lehetnek. A kisajkakra nincs hatással a kilók száma.

2009. júl. 16. 20:36
 5/7 anonim ***** válasza:
68%
Nem vagyok kövér, de vékony se. Viszont olyan szűk és kislányos a puncim, hogy el se hiszitek.
2009. júl. 16. 21:19
 6/7 anonim válasza:
0%

Minél magasabb a nő, annál hosszabb a hüvelye. Minél kövérebb pedig annál szűkebb a hüvelye.

Én már voltam vékony és kevésbé vékony lánnyal is, és a fenti adatok valóban igazak. De a hüvely átmérőjét a nő tudja befolyásolni, ha megfeszíti a hüvelyizmait (ha tudja hogy kell), és akkor mindkét fél számára élvezetesebb a dolog. Ez az izom mindkét nemnél a gátizom (PC izom), és az erősségét úgy lehet ellenőrini nemtől függetlenül, hogy ki mennyiszer tudja megállítani a pisilését. Tudatos gyakorlással fejleszthető.

2009. júl. 17. 00:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Ott is lerakódik a zsír. Vaskosabb kiscsit meglehet markolni a vénuszdombot.
2009. nov. 16. 23:25

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!