Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi számít maszturbálásnak?
Figyelt kérdés
Ha csak simán dörszölöm magam ott lenn kézzel,vagy az ágy széléhez,és jó,ébizsergető érzés,az már annak számít?2009. júl. 16. 19:46
3/6 A kérdező kommentje:
17. Jó,tudom,járatlan vagyok az ilyenekben..de ezért nem kell megvetni...,de talán tényleg túl gyerekesen fogalmaztam meg a kérdést,bocsi
2009. júl. 16. 20:05
4/6 anonim válasza:
Mazturbálás az, ha bármivel izgatod a nemiszervedet. Nem kell eljutni az orgazmusig, az nem feltétel.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
És egyik ismerősöm azt mondta,h ha többször megpróbálom a maszturbálást,jobb lesz a szeretnkezés,és az önbizalmamat is megnöveli. Miért mondta ezt,ettől miért lenne jobb a szex?
2009. júl. 16. 21:11
6/6 anonim válasza:
Igen, az.
Azért mondta, mert ráérzel az "ízére", jobban fogod ismerni az érzést, jó esetben már irányítani is fogod tudni, és az tényleg jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!