Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyi időt kell várni ezzel?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi időt kell várni ezzel? Hányadik alkalomnál próbálkozhatok vele?

Figyelt kérdés
Szóval van egy távoli kapcsolatom elég messze lakik barátnőm interneten ismerkedtünk meg azóta találkoztunk már 2 szer hozzá mentem, de még nem aludtam ott de már tervezzük. Csók már megvolt de szeretnék lépni még ha nem is lefeküdni de legalább kielégíteni máshogy, gondolom értitek.. Ő 15 éves
2009. júl. 16. 13:56
 1/2 anonim ***** válasza:

És te hány éves vagy? ^o)

mind1 nem az számít...

A 15 azért még elég fiatal, légy finom, nehogy megijedjen.

Vagy előtte kérdezd meg h ő hogy gondolja. Am szerintem ha már ő is tervezi az ott alvást, akkor lehet nem bánná ha több is lenne. Szerintem megfogod érezni ha eljött az idő, és látni fogod rajta ha ő is akarja

2009. júl. 16. 14:06
 2/2 anonim ***** válasza:
Előző vagyok! Szóval azt kihagytam h ezt így pontosan nem lehet megmondani h hanyadik alkalommal, minden párnál más és más =)
2009. júl. 16. 14:07

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!