Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék hamarabb elmenni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék hamarabb elmenni?

Figyelt kérdés

21 éves srác vagyok, és nem tudok háromnegyed óránál hamarabb elélvezni, de inkább 1-1,5 órára szokott sikeredni. Ez amúgy nem lenne gond, csak van hogy nagyon fárasztó napom van, 12 óra munka, utána edzés, és nem tudom magam kipihenni sem. A partnerem iszonyatosan kívánatos, izgató csaj haverom és nagyon sokan irigyelnek mert körülöttem senki közelébe sem jut egy ilyen jó nőnek. Amúgy nagyon odateszi magát, jóval többször van, hogy csak ő mozog én meg fekszek, mint fordítva, szóval nem fadarab aki odatartja esetleg, ha olyanja van. Egy együttlétünk alatt 3-4-5 orgazmusa szokott lenni, amit biztos nem szimulál, mert többször is pisilte már magát össze, és remeg is rendesen olyankor.

A gond azzal van, hogy nekem a végén már összpontosítani és koncentrálni kell hogy elélvezzek, és addigra már hulla fáradt is vagyok, és fájok is :). Úgy érzem, hogy többet belerakok a szexbe, mint amennyit kiveszek belőle, és ez tiszta gáz.

A barátaim azt mondják, hogy egy odaadóbb partner kéne, de attól félek, hogy sok százalékban az irigység mondatja ezt velük, ha van is mögötte valami. Valakinek tapasztalata, tanácsa ezzel kapcsolatban?

Ultra vékony gumit használunk amúgy, de van hogy csak a végén, akkor sem sokkal jobb a helyzet..

2009. júl. 16. 13:00
 1/4 anonim ***** válasza:
SZia,,hát először is örülj neki hogy ilyen barátnőd van hogy ilyen örömöket tudsz neki szerezni..Na de mind1 nem ezt akartam.Hát sztem az óvszerrel lehet a gond.Nekem is van barátnőm és én is ilyenekkel küszködtem míg meg nem beszéltük hogy szedjen gyógyszert mert gumival nem tudtam elmenni.Azóta minden rendben,szerintem próbáljátok ki ti is.Sok sikert!! 24/F
2009. júl. 16. 14:38
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha maszturbálsz akkor is ennyi idő kellene ahhoz hogy elmenj?

NA és a barátnődet ez zavarja?:)

Figyelj,nekem egy jó barátommal azért szakított a csaja(pedig már a kezét akarta megkérni) mert túl hamar elment(az a túl hamar félóra háromnegyed óra volt) most őszintén??ez nem csak egy hülye kifogás?a nők többsége nagyon soká vagy egyáltalán nem tud elmenni,és ez azért is rossz,mert rengeteg férfi nem tudja késlelteni magának és jó hamar elélveznek.Szóval szerintem valamilyen szinten ez jó.Csak az a fura hogy te nem direkt csinálod..:/

2009. júl. 16. 14:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is ugyanígy vagyok... ez van. Idővel talán jobb lesz, ha összeszoktok. Mennyi ideje vagytok együtt?
2009. júl. 16. 15:36
 4/4 anonim válasza:
Három fő problémája lehet egy férfinak.Erekciós zavar, korai magömlés és a késői magömlés.Ennek a neve " ejakuláció retarda". Ezt üsd be a google-ba.Sokféle tanácsot olvashatsz szakemberektől.
2009. júl. 18. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!