Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmet orálisan elégítettem ki, és fehér darabok voltak a hüvelyébe. Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
2009. júl. 16. 12:17
1/22 anonim válasza:
ciklusfüggő,de gombára is utalhat.
2/22 anonim válasza:
Egyetértek az előttem válaszolóval, én is ezt akartam írni.
3/22 A kérdező kommentje:
szóval ha pár nap múlva jön meg neki, lehet azért van ez a túrószerű anyag?
2009. júl. 16. 12:28
5/22 anonim válasza:
Nem kell rögtön rosszra gondolni.Nem biztos,hogy gomba.Ugyanis a mindennapos higénia hiánya is lehet ez.De biztos,hogy nem ártalmas....ha zavar,sex előtt tusoljatok együtt:)
6/22 anonim válasza:
Szerintem inkább nem mosakszik le rendesen.22-éve menstruálok de még soha nem volt elötte túrós folyásom.Fertőzésem,gombám volt de az sem volt olyan.
7/22 anonim válasza:
Nem biztos, hogy gomba, de ha nem múlik a mensest követően, akkor el kell menni orvoshoz és bakterologiai vizsgálatot kérni. Ha a hüvelyben van, az nem szűnik meg sima tusolással. Egyébként ami ciklussal függ össze, az igazából nem darabos, ill. túrószerű dolog, hanem inkább bőségesebb hüvelyváladék, ami inkább átlátszó és szaga sincs.
8/22 anonim válasza:
Egyébként pedig ha gomba, akkor azt Te is elkaphattad, ha tünetmentes vagy, akkor is. Ilyenkor együtt kell kezelést kapjatok. Általában tablettát írnak fel az irrigáláson, vagy a kúpon kívül és a tablettát a partnernek is szedni kell.
9/22 A kérdező kommentje:
Együtt zuhanyzunk minden nap, biztos hogy rendszeresen tisztán van tartva..
2009. júl. 16. 12:45
10/22 A kérdező kommentje:
És ez a hüvelyben van benne.
2009. júl. 16. 12:46
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!