Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég, ha az elején csak így fogom a barátomat orálisan kielégíteni?
Eddig csak egy fiúval voltam együtt. De azt sem elégítettem ki teljesen, mert elkezdtem, de mindig csak szex közben ment el, az is csak 2x volt.
Ezért egy kicsit még ügyetlenkének érzem magam :) A mostani páromat orálisan is kiakarom elégíteni. De az elejére elég lesz az is, ha csak a nyelvemmel fogom ingerelni, főleg a makkjánál, közben a kezemmel is besegítenék?Mert nem szeretném máris az egész péniszét a számba venni. Ez nem gond?
Légyszi csak normális válaszokat írjatok, köszönöm!:)
L, 18

nem kell egyből tövig bekapni, elég ha csak a makkját , és akkor maJD meglátod, hogy meddig megy.
Ha ott úgy érzed, hogy tovább is tudod, akkor folytasd. Majd úgy is érzed, hogy mennyi elég.
túlságosan sem kell, mert akkor hányingered lesz, és elmegy a kedved az egésztől.
Ha csak nyalogatod, akkor lehet, hogy nem fog neki tetszeni, mert nem erre számít.

ha már odáig eljutottok akkor mért lenne baj?:)
az a lényeg hogy neki is és neked is jó legyen, a többi nem számít, majd belejössz;)
A makkját bekapnám, de úgy értettem, hogy nem tövig.
Köszi a választ.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!