Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal orálisan szeretnék szeretkezni, de nem megy, valami tippet kaphatnék?
Igen, a kérdésből nekem is úgy jön le, hogy az anális szeretkezésre gondolsz; popsiba :)
Feltétlenül használjatok valamilyen síkosítót.Nem csak szexshopban, de DM-ben, gyógyszertárban is lehet kapni. Jól bekened a kukit és/vagy a popsi nyílását és könnyebben becsúszik, nem fáj. De ha csak így szárazon toljátok, az nagyon rossz... :S
Ott van pl a Durex Play, abból még illatosított is van, nem is drága. Azért legyetek nagyon óvatosak :)
Szia!
Ha az anális szexre gondolsz (márpedig nekem úgy tűnik) akkor ahhoz kell:
- figyelmes partner
- bizalom
- sok sikosító
Nekem az vált be,hogy bal oldalamon fekszem,párom lassan,óvatosan oldalról teszi be.Nem szabad ajtóstul rontani a házba.
Szóval fekszel az oldaladon,és csak később tápászkodsz térdre,és kutyapózban folytathatjátok :-)
Kicsit így is fáj,de csak a kezdetén kell elviselni,utána már nagyon jó :-)
Ettől függetlenül nem csináljuk gyakran :-P
Sok sikert! puszi: yaya
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!