Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A párommal orálisan szeretnék...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párommal orálisan szeretnék szeretkezni, de nem megy, valami tippet kaphatnék?

Figyelt kérdés
egyszer már sikerült és az jó is volt nagyon, de azóta nem sikerül bedugni és ha még is akkor az nagyon fáj
2009. júl. 15. 22:55
 1/3 anonim ***** válasza:
őőő, biztosan az orálra gondolsz? tudod az a szájjal való kielégítés, az nem szokott fájni....szerintem az análról beszélsz nem?! az amikor csúnyán kifejezve s.ggberaknak...erre gondoltál? mert arról el tudom képzelni h fájt...
2009. júl. 15. 22:57
 2/3 anonim ***** válasza:

Igen, a kérdésből nekem is úgy jön le, hogy az anális szeretkezésre gondolsz; popsiba :)

Feltétlenül használjatok valamilyen síkosítót.Nem csak szexshopban, de DM-ben, gyógyszertárban is lehet kapni. Jól bekened a kukit és/vagy a popsi nyílását és könnyebben becsúszik, nem fáj. De ha csak így szárazon toljátok, az nagyon rossz... :S

Ott van pl a Durex Play, abból még illatosított is van, nem is drága. Azért legyetek nagyon óvatosak :)

2009. júl. 15. 23:25
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha az anális szexre gondolsz (márpedig nekem úgy tűnik) akkor ahhoz kell:

- figyelmes partner

- bizalom

- sok sikosító

Nekem az vált be,hogy bal oldalamon fekszem,párom lassan,óvatosan oldalról teszi be.Nem szabad ajtóstul rontani a házba.

Szóval fekszel az oldaladon,és csak később tápászkodsz térdre,és kutyapózban folytathatjátok :-)

Kicsit így is fáj,de csak a kezdetén kell elviselni,utána már nagyon jó :-)

Ettől függetlenül nem csináljuk gyakran :-P

Sok sikert! puszi: yaya

2009. júl. 15. 23:48

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!