Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányoknak! Volt dolgotok már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányoknak! Volt dolgotok már 12-11 centis pénisszel? Ha igen, megvoltatok vele elégedve?

Figyelt kérdés
2009. júl. 15. 22:47
 1/10 anonim ***** válasza:
20%

nem

ellenben, levágtuk és megettük

hot-dognak jó volt

2009. júl. 15. 23:43
 2/10 anonim ***** válasza:
75%
nekem volt, de nemtom h pontosan akkora volt e, de sztem akörül. őszintén, nemigazán voltam vele megelégedve, mert nemtudta jól hazsnálni. nem a mérete miatt, hanem úgy egyébként.
2009. júl. 16. 01:21
 3/10 anonim ***** válasza:
92%

Igen volt, és semmi gond nem volt vele.

25/L

2009. júl. 16. 01:36
 4/10 anonim ***** válasza:
4%
hülye az ,aki azt mondja hogy nem a méret a lényeg!
2009. júl. 16. 11:42
 5/10 anonim ***** válasza:
84%

Legyünk őszinték...nem a méret a lényeg,de az is nagyon fontos,mert hiába szeretitek egymást,hiába vagytok egy hullámhosszon,ha a sexuálisan nem tudja megadni,amire szükséged van,amire vágysz.Mert lehet,hogy jól használja,de a testi adottságodhoz mindez kevés,akkor előbb utóbb vége lesz a kapcsolatnak.

De van,akinek ez a méret is tökéletesen elég.

Hát ahhoz,hogy megtudd,ki kell próbálnod:)

2009. júl. 16. 12:43
 6/10 anonim ***** válasza:
Előzőnek: a férfi nem tud alkalmazkodni a nőhöz, de a nő tud(na, ha akarna).
2009. júl. 16. 15:14
 7/10 anonim ***** válasza:
54%
Igen...és hát az előző kapcsolataimhoz képest elég szörnyü volt,nem volt jó,ill szinte alig éreztem valamit.
2009. júl. 17. 17:18
 8/10 anonim ***** válasza:

A férfi nem tud alkalmazkodni a nőhöz??Hát az akkor elég szomorú....Miért mindig a nőnek kell alkalmazkodnia?

Csakhogy a pasinak kényelmes és jó legyen?

Hát ha így kitolt vele az élet,akkor legalább használja jól....de nem biztos,hogy minden nőnek ez az álma....

2009. júl. 20. 08:01
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Magyarán akinek kis farka van legyen öngyilkos, mert normális nőt nem ad neki az élet?

Mert nekem sincs 18centis, csak egy sima 14centis :$

Egy nőnek könnyebb nagy mellett varázsolni... csak pénz kell hozzá...pasinál meg tudtommal adott. Másik: Nő le diétázik és jól néz ki. Egy pali meg rommá edzi magát és leköcsögözik, meg társai, pedig mögötte nagyobb munka van, mint, hogy elmegy futni hétvégén vagy befekszik a kés alá.

Na mind1.

2009. júl. 20. 20:19
 10/10 anonim ***** válasza:
Igazad van....de úgyis megtalálja mindenki(előbb-utóbb)a magának megfelelő partnert...ha 12 centis,ha 18,mindenkinek jár a boldogság....
2009. júl. 22. 21:43

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!