Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom, hogy a lány mikor élvez el? Egyszerre kell, hogy orgazmusunk legyen? Vagy hogy legyen mind kettőnknek jó?
Figyelt kérdés
2009. júl. 15. 21:59
2/9 anonim válasza:
előfordulhat de nem kell hogy egyszerre legyen és hát honnan tudnád ? csak rá kell nézni és látod h mikor megy el
3/9 anonim válasza:
gyakran évek óta együtt lévő pároknak sincs egyszerre orgazmusuk az a lényeg hogy mindenkinek legyen...
4/9 A kérdező kommentje:
Jó és mondjuk ő el megy én meg ott tollászkodjak tovább benne?:D Amire nagyobb a valószínűség, hogy én megyek el hamarabb, ilyenkor a leányzó pórul jár:S
2009. júl. 15. 22:25
5/9 anonim válasza:
onnan tudod, hogy orgazmusa van, hogy a hüvelye összehúzódik folyamatosan... nem is tudom, mintha meg akarna szorongatni... :D:D
6/9 anonim válasza:
Ha leányzó megy el hamarabb azzal nincs gond mert akár többször is felviheted a csúcsra, ha viszont te mész el előbb és nem tudod kielégíteni a lányt az már annál inkább probléma. De van rá megoldás: használd a nyelved/ujjad. Sok sikert.
7/9 A kérdező kommentje:
kösszönöm szépen:)
2009. júl. 15. 22:58
8/9 anonim válasza:
Én 11 éve vagyok együtt a párommal,és a mai napig az a legjobb mindkettőnknek,ha egyszerre megyünk el.Ugyanis lehet azt kontrolálni.Nincs szebb és job élmény....))
Ha túl csendes a barátnőd és nem vagy biztos abban,hogy elment e vagy sem,akkor elárulom a biztos jeleket:
1.a mellbimbója összehúzódik,mintha fázna
2.kipirosodik az arca
3.akár remeghet is
És még sok más..:)
9/9 anonim válasza:
nem kell egyszerre elélveznetek..nálunk a barátom hamarabb szokott elmenni mint én..:D
de attól még tovább szokta csinálni addig ameddig énis elmegyek.:D:P
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!