Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A pasik miért szeretik szívoga...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik miért szeretik szívogatni a lányok mellét? És a lányokat ez felizgatja? Mert engem nem nagyon.

Figyelt kérdés
2009. júl. 15. 21:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy, amúgy?
2009. júl. 15. 21:34
 2/11 anonim ***** válasza:

úúúúú, hát amikor majd szétvet a vágy, és már totál kivagyok és szenvedélyesen, vadul szeretkezünk..áááh, az már csak hab a tortán ha a mellemhez ér bármilyen módon :) hogyan nem lehet azt élvezni???? :O

20/L

2009. júl. 15. 21:40
 3/11 anonim ***** válasza:

Eléggé szerelmes vagy a párodba?

Vonzódsz hozzá?

Mert ha nem akkor ez a probléma, szerintem..

2009. júl. 15. 21:42
 4/11 A kérdező kommentje:
18 vagyok, de bennem semmi vágyat nem kelt, az ilyen.
2009. júl. 15. 21:42
 5/11 anonim ***** válasza:

Nem vagy egyedül,én sem élvezem, és én is lány vagyok:P

A párom viszont annál inkább, lehet ezért is űzi rajtam, mert azt hiszi nekem is éppoly jó. Szereti, ha simogatom, olyankor teljesen fel van izgulva :)

2009. júl. 15. 21:43
 6/11 anonim ***** válasza:

Én teljesen kész vagyok tőle, bármikor csinálja a párom, egyszerűen imádom. Párszor el is élveztem így..

22/L

2009. júl. 15. 21:48
 7/11 anonim ***** válasza:
Én élvezem, a barátom pedig szereti csinálni, mert a mellemmel játszhat, és szereti a mellemet. Az, hogy te nem szereted, az azért van, mert nem vagyunk egyformák. Valakinek ez jön be, valakinek az.
2009. júl. 15. 21:49
 8/11 anonim ***** válasza:
Ne izgulj én sem szeretem, szinte érzéketlenek a mellbimbóim, semmi izgalmat nem okoz. :-) ez van, ez jutott :-D
2009. júl. 15. 21:55
 9/11 anonim ***** válasza:

hát elsődleges erogén zonának van fenntartva. általában a nők szeretik, lehet te vagy a kivétel, de akkor mondjad a barátodnak hogy te jobban felizgulc ha pl.: afüled "vakarja".

hát a férfi csak úgy szereti a melleket ezt nem lehet magyarázni. mindenki aki hetero azt izgatja a női test és a mell az egyik meghatározobb része.

2009. júl. 15. 21:56
 10/11 anonim válasza:

Én sem nagyon szeretem:)

Mondjuk lehet,hogy azért mert kicsi,és ez zavar,de egyáltalán nem izgat fel.:)

2009. júl. 15. 22:04
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!