Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik miért szeretik szívogatni a lányok mellét? És a lányokat ez felizgatja? Mert engem nem nagyon.
úúúúú, hát amikor majd szétvet a vágy, és már totál kivagyok és szenvedélyesen, vadul szeretkezünk..áááh, az már csak hab a tortán ha a mellemhez ér bármilyen módon :) hogyan nem lehet azt élvezni???? :O
20/L
Eléggé szerelmes vagy a párodba?
Vonzódsz hozzá?
Mert ha nem akkor ez a probléma, szerintem..
Nem vagy egyedül,én sem élvezem, és én is lány vagyok:P
A párom viszont annál inkább, lehet ezért is űzi rajtam, mert azt hiszi nekem is éppoly jó. Szereti, ha simogatom, olyankor teljesen fel van izgulva :)
Én teljesen kész vagyok tőle, bármikor csinálja a párom, egyszerűen imádom. Párszor el is élveztem így..
22/L
hát elsődleges erogén zonának van fenntartva. általában a nők szeretik, lehet te vagy a kivétel, de akkor mondjad a barátodnak hogy te jobban felizgulc ha pl.: afüled "vakarja".
hát a férfi csak úgy szereti a melleket ezt nem lehet magyarázni. mindenki aki hetero azt izgatja a női test és a mell az egyik meghatározobb része.
Én sem nagyon szeretem:)
Mondjuk lehet,hogy azért mert kicsi,és ez zavar,de egyáltalán nem izgat fel.:)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!