Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bennem van a hiba, hogy nyíltan beszéltem a szexről az eddigi barátaimmal, vagy másokban, akik ezt nem teszik meg?
Olvasva a kérdéseket, úgy érzem, hogy nagyon sokan egyáltalán nem beszélnek a párjukkal a szexről, ezért vetődött fel bennem a kérdés, hogy talán eddig csináltam rosszul a dolgokat. Én még szűz vagyok, eddig két barátom volt, a másodikkal a pettingig jutottunk, de már az első barátommal is nyíltan tudtam beszélni a testi szerelemről. Nem okozott egyik esetben sem gondot, hogy el kell mondanom, hogy szűz vagyok. Amikor úgy hozta a helyzet, akkor mondtam, hogy ez a szituáció. Azt is hozzátettem, hogy nem szeretnék egy évet várni, de azért valamennyi idő kell a bizalomhoz. A második barátomnál petting közben mindig mutathattam, hogyan jó nekem, ő is mindig irányított, hogy neki hogyan jobb. Az első petting előtt már szóba került, hogy mitől félek, mert rettegtem tőle, rengeteg gondom volt, de bármit megkérdezhettem, bármit elmondhattam, a barátom szívesen segített a félelmeim leküzdésében. Pl. Elmondtam neki, hogy nem szeretném, ha az első orálisnál a számba élvezne; rákérdeztem, hogy milyen fazont szeretne, mert nem akartam, hogy totál csupasz vagyok, és ő inkább szeretné, ha lenne egy csík stb. Én csináltam jól, vagy nem kell ennyit beszélni a szexről? Most alakulóban van egy harmadik kapcsolatom, és szeretném tudni, hogyan viselkedjek, mert ez a fiú nagyon fontos számomra. Szóval beszéljek a szexről, elmondhatom, hogyha valami nem tetszik, amit a barátom csinál, mondhatom neki, hogy ő is nyugodtan szólhat, hogyha valamit máshogyan szeretne, vagy hagyjam az egészet, és amikor eljön az idő, akkor csapjunk a lecsóba, és lesz, ahogy lesz, majd olvasunk egymás jeleiből az ágyban?
Előre is köszönöm a válaszokat!
sztem nincs azzal semmi baj ha beszéltek róla..sőt... én is ezt tettem eddigi barátaimmal,és jó volt a testi együtt lét is ezátal..:) a mostani párom viszont már nem szűz,mégis fura neki hogy meg akarom vele beszélni,hogy mit hogy csináljunk,mert ő ilyet még nem csinált...de én erőltetem,mert ez kell,mert e nélkül nem lenne olyan jó..és am is vszínű azt akarja h nekem a legjobb legyen,és ezzel én is így vagyok,és ezért nem árt meghallgatni a másikat h mi neki a legjobb..:) szal csak így tovább:D
puszi 17/L
Egyike a legeslegértelmesebb hozzászólásoknak amit eddig olvastam ezen az oldalon. És ezt most 100% pozitív értelemben mondom, nincs irónia.
Ahogy leírtad, nyugodtan beszélj a barátoddal a szexről. Ahogy eddig csináltad, jól csináltad. Mert: "Néma gyereknek az anyja sem érti a szavát." Szóval ezzel abszolút nincs semmi gond, és nincs benned hiba emiatt.
Azt megkérdezhetem, hogy mi volt az oka annak hogy az előző barátoddal vége lett? Hogy nem jutottatok el a szex-ig?
Szerintem is jó az ha beszelsz erröl a párodnak, tudja meg, hogy mi az amit szeretnél, mi a jó neked és mi az, amit viszont nem szeretnél
Sőt ez az egészséges kapcsolat titka, hogy mindent meg tudtok beszélni egymással, még a szex terén is
Köszönöm a válaszokat! Megnyugodtam azért most, hogy nem bennem van a hiba.
Mire eljutottunk volna oda, arra problémák sora jelentkezett. Én el lettem tiltva pár hónapra a nemi élettől, ő neki pedig költöznie kellett haza anyukája betegsége miatt. És közösen úgy döntöttünk, hogy jobb lesz abbahagyni a kapcsolatot, és elválni békében.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!