Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lehet petting, akkor mit csináljak, hogy örömet szerezzek neki? részletek lent.
Támaszd fel újra a fütykösét és csináljátok még egyszer ;).
Egyébként izgató lehet egy férfinek/fiúnak az is hogyha ő elégítheti ki a lányt. Talán ezzel is akkora örömöt szerezhetsz neki, ha hagyod, hogy ő dolgozzon rajtad, mint hogyha te dolgozol rajta.
Aztán miután "befejezett", te tedd meg neki.
És szép fokozatosan el fogtok jutni a szexig...:)
Amikor elkezded egyből rászoktál bukni?...Mert ha igen akk inkább "húzd az agyát"....én mindig azt szoktam csinálni, hogy csak wegy jóideig csak az oldalát nyalogatom, és nem nagyon fogok hozzá, és akk már egyre jobban vágyik rá...:P
Egyébként azt az én barátom is szereti, ha ő kényeztethet engem....:P Meg azt mondta, hogy mondjam meg, hogy mit csináljon, de hát még nemsikerült arra rávennem magam, hogy kimondjam, hogy "nyalj ki"...mert ez olyan vleee...nem hiszem, hogy mostanában fogok neki ilyet mondani..xD
Második válaszadó vagyok.
Hidd el, ha szerelmes beléd, imádni fogja hogyha látja hogy neked gyönyörű az egész, és élvezed ;).
Viszont általános gond, hogy ilyenkor a lányok nem mernek eljutni az orgazmusig, ugyanis ilyenkor önkívületlen állapotba kerülnek, átadva magukat a gyönyörnek. Viszont ha szereted, és megbízol benne, csak beszéld meg vele, hidd el, vigyázni fog rád ;).
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!