Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem lehet petting, akkor mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem lehet petting, akkor mit csináljak, hogy örömet szerezzek neki? részletek lent.

Figyelt kérdés
A barátom nem akarja, hogy kielégítsem, mert amikor átjön és már egy jó ideje együtt vagyunk és neki már régóta áll,és akkor az neki nem nagy élvezet ha 2 perc múlva elmegy...mit tegyek hát hogy mégis jól teljen neki?több barátnőm is mondta már ezt, és ők egyszerűen csak nem csinálják...de én azt akarom, hogy mégis legyen valami élmény
2009. júl. 15. 19:23
 1/7 anonim ***** válasza:
ha nem tévedek, annak , hogy feláll neki, rendszerint az a kielégítő vége, hogy elmegy. mi az, h nem nagy élvezet ha két perc múlva elmegy? általában az, h elmegy nem sok idő... nem teljesen értem ;)
2009. júl. 15. 19:42
 2/7 A kérdező kommentje:
az a gond, hogy nem tudja élvezni annyira, mert éppen csak nekifognék és ő már elmegy....mert már régóta áll neki, ha érted :) és ez így neki nem nagy öröm....de én azt szeretném ha mégis lenne valami öröm neki...csak kérdés, hogy ezt mivel érhetem el? van valami olyan amit a pasik nagyo szeretnek ha a barátnőjük csinálja? AZON kívül:)
2009. júl. 15. 19:48
 3/7 anonim válasza:

Támaszd fel újra a fütykösét és csináljátok még egyszer ;).

Egyébként izgató lehet egy férfinek/fiúnak az is hogyha ő elégítheti ki a lányt. Talán ezzel is akkora örömöt szerezhetsz neki, ha hagyod, hogy ő dolgozzon rajtad, mint hogyha te dolgozol rajta.

Aztán miután "befejezett", te tedd meg neki.

És szép fokozatosan el fogtok jutni a szexig...:)

2009. júl. 15. 19:52
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi! megfogadom ! :) és majd szólok a többieknek....mert már szinte belenyugodtam, hogy tényleg az a megoldás, hogy egyszerűen nem csinálnak semmit, addig ameddig el nem jön az idő a szexhez....amúgy 18/L voltam. és ideje volt tudni az ilyesmit, egyébként nem gondoltam volna...hogy az őt is izgatja ha "rajam dolgozik" néha ugy éreztem kényszerből csinálja...de akkor ezek szerint neki is jó:)
2009. júl. 15. 20:13
 5/7 anonim ***** válasza:

Amikor elkezded egyből rászoktál bukni?...Mert ha igen akk inkább "húzd az agyát"....én mindig azt szoktam csinálni, hogy csak wegy jóideig csak az oldalát nyalogatom, és nem nagyon fogok hozzá, és akk már egyre jobban vágyik rá...:P

Egyébként azt az én barátom is szereti, ha ő kényeztethet engem....:P Meg azt mondta, hogy mondjam meg, hogy mit csináljon, de hát még nemsikerült arra rávennem magam, hogy kimondjam, hogy "nyalj ki"...mert ez olyan vleee...nem hiszem, hogy mostanában fogok neki ilyet mondani..xD

2009. júl. 15. 20:40
 6/7 anonim válasza:

Második válaszadó vagyok.

Hidd el, ha szerelmes beléd, imádni fogja hogyha látja hogy neked gyönyörű az egész, és élvezed ;).

Viszont általános gond, hogy ilyenkor a lányok nem mernek eljutni az orgazmusig, ugyanis ilyenkor önkívületlen állapotba kerülnek, átadva magukat a gyönyörnek. Viszont ha szereted, és megbízol benne, csak beszéld meg vele, hidd el, vigyázni fog rád ;).

2009. júl. 15. 22:24
 7/7 A kérdező kommentje:
ez az "agy húzás" is jó ötlet :) Én a talpát szoktam csikizni, mert azt imádja. de majd ezután inkább olyan helyeket "ingerlek" ami feléleszti benne a vágyat :P köszi a választ
2009. júl. 16. 12:33

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!