Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a barátnőm azt mondja, hogy ő akarja, hogy orálisan kielégítsem, de még fél az elsőtől? 20/f
Figyelt kérdés
2009. júl. 15. 14:13
1/12 anonim válasza:
Most akkor akarja vagy nem akarja?
2/12 A kérdező kommentje:
akarni akarja csak még fél az első kielégítéstől
2009. júl. 15. 14:19
4/12 anonim válasza:
Ha a dugástól nem félt,akkor ettől miért retteg?
Szeretné ő csak nem meri még magának sem bevallani.
Legyél egy picit "erőszakosabb", hagyni fogja:))
5/12 A kérdező kommentje:
dugásról nem volt szó xd azzal még várunk csak nemtudom,hogy attól miért fél annyira ha csak orálisan elégítem ki
2009. júl. 15. 14:33
6/12 anonim válasza:
Akk ovatosan kezd el...csokolgasd egyre lejjebb és mieőtt észrevenné már ott is vagy...:P Csak enged majd az élvezetnek....a félelemmel szembe kell nézni...:P
7/12 anonim válasza:
Nem attól fél a lány, hogy fájni fog neki. Hanem az egész helyzettől. Hogy le kell vetkőznie, kitárulkozik előtted teljesen. Aztán meg kielégíted, és fél, hogy nem lesz ura önmagának, és úgy látod, ahogy még addig soha. Fél, hogy esetleg nem tetszik neked, amit ott látsz, vagy ízlelsz, szagolsz. Én is féltem az elején, mert mi lesz, ha kiröhög a barátom (na igen, ekkora baromságot, miért röhögne ki, utólag már én is tudom, hogy hülyeség volt), de mégis. Az ember lánya fél a kiszolgáltatott helyzetből, hogy átadja magát neked, mert akárhogy is nézzük, hogyha egyszer elkezdi a fiú, akkor leállítani már a lány nem tudja, én például az elsőnél szédültem, felülni sem tudtam sokáig az élvezettől, és kellett, hogy tudjam, hogy olyan ember van mellettem, akiben bízhatok. Fél az újtól a barátnőd, még akkor is, ha tudja, hogy jó lesz, és vágyik rá, szeretné átérezni, mégis ami új, az sokszor félelmetes. És hát igen a te dolgod, hogy segíts neki ebben a problémában. Kérdezz rá nyugodtan, hogy esetleg van-e valami, amitől konkrétan fél. És ha elmondja, akkor biztosítsd róla, hogy nem lesz gond, hiszen TE ott vagy, szereted őt, és neki akarsz örömet szerezni, és ez a legfontosabb.
8/12 A kérdező kommentje:
kösZi szépen ;)
2009. júl. 15. 17:29
10/12 anonim válasza:
Előző.
Ugyértem a lány hány éves?**
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!