Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyire izgatja a fiúkat,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire izgatja a fiúkat, hogy kinyalják úket?

Figyelt kérdés
2009. júl. 15. 13:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
57%
Én a gondlattól és rosszul vagyok, Soha nem engedném a barátnőmnek. Borzalmas....az a lyuk kimeneti, és nem bemeneti...aki ezt élvezi...de nem akarok senkit leszolni, ha valakit ez izgat akkor hagyja, és maradok annál, hogy játsszon inkább a kukival :)
2009. júl. 16. 12:56
 12/18 anonim ***** válasza:
59%
HOgy mennyire izgatja? Határozottan mérsékelten...
2009. júl. 17. 15:33
 13/18 anonim ***** válasza:
81%
Nekem speciel bejön ha a barátnőm kinyal... Ehez nem árt a borotvált alsó tájék és persze illik tisztának is lenni. Az ujjazás más tészta. Az számomra taszító. Még ha én csinálom akkor is. Sztem a lyuk arra való amire kitalálták oda nem megy be semmi szal a fenék csak outputos nincs input :D Engem az anális szex sem mozgat de nagyon jó érzés ha kinyalnak ez egyátalán nem b*zis nem tudom mitől lenne az...
2009. júl. 22. 02:00
 14/18 anonim ***** válasza:
85%
Aki devianciáról beszél, meglehetősen tájékozatlan és beszűkült a szexualitás témakörében. Teljesen mindegy, hogy ki élvezi és ki nem (egyéni ízlés kérdése), de ALAPSZABÁLY, hogy a szexben mindent lehet, ami mindkét fél számára elfogadott és élvezetes. A "perverzió" szó is épp ezért teljesen szubjektív: ki mit tekint annak.
2009. júl. 30. 12:26
 15/18 anonim ***** válasza:
a férfiak 99%-a élvezi? ez akkora baromság.. a prosztataizgatást lehet, de az nem egyenlő a kinyalással és ánusz ujjazással.. utóbbit legtöbben b*zisnak tartják ( elvégre a nőket kéne pakolni nem a pasikat)
2009. júl. 30. 17:13
 16/18 anonim ***** válasza:
17:13-asnak van igaza....
2009. júl. 30. 18:28
 17/18 anonim ***** válasza:
Az én barátom még a gondolattol is rosszul van szval meg sedm probálom de am nem is nagyon szeretnék ott matatni. Félreértések elkerülése végett nem azért mert undorítónak tartom v taszítana hanem egyszerüen b*zisnak tartom h nyaljam v ujjazzam a fenekét. A prosztata masszázs természetesen egész más.
2009. júl. 30. 23:00
 18/18 anonim ***** válasza:
Hetero vagyok. De én kifejezetten szeretem, ha kinyal, vagy ujjaz egy csaj. Előtte rendesen ki kell mosni a végbelet, akár beöntéssel is, amíg tisza nem lesz. A maradi, sekélyes embereknek meghagyjuk a misszionárius pózt, mást nem tudnak. :D
2010. szept. 25. 12:08
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!