Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarja, hogy az ex nőjével szexeljünk együtt?
Figyelt kérdés
Engem nagyon zavarna a dolog.Alapból nem szeretném 3asban,de ezt nem képes megérteni.
Mi lehet a baj?
2009. júl. 15. 13:34
1/5 anonim válasza:
Pont az ex nővel? Hát ez a pasi nem százas az biztos! Ha meg nem akarja megérteni, hogy neked a szexbe nem fér bele egy harmaik ember, akkor nem nagyon lehet rá mást mondani: szemét, és valószínűleg nem szeret. A legtöbb ember ösztönösen óvja a kapcsolatát az exétől,nemhogy még belevigye. Nem tisztel téged, és nem vigyáz rád :( Én biztos megfontolnám, hogy otthagyom, ha az exével akar az orrom előtt kefélni...
2/5 A kérdező kommentje:
Azt végképp nem tudom megérteni, miért akarja, hogy én is együtt legyek a csajjal...;-C
2009. júl. 15. 13:41
3/5 anonim válasza:
ha arra sem képes hogy felfogja h 3asban nem szeretnéd, az kapásból gáz, ez nem olyan dolog amibe bárki belemegy.
arra meg hogy pont az exnőjét vegyük be 3.-nak, én kiadtam volna rögtön az útját.
4/5 anonim válasza:
szereti még az exét,téged meg nem akar megbántani azzal h szakít mert téged is "szeret" vagy nem akar 2 szék közé a padlóra esni...így ezzel a hülye ötlettel próbálkozik h te is megmaradj,és a volt csajával is újra lehessen
5/5 anonim válasza:
Te jó ég... bele nem menj! Persze, ha izgat a dolog, akkor nyugodtan, de én nem hiszem, hogy egy normálisan működő, szerelemmel teljes kapcsolatban ilyet kéne csinálni (főleg nem az exnővel). Ez nagyon bizarr... Én, nem csinálnám meg, sem exnővel, sem egy másikkal. A barátom csak az enyém és kész. Szóval ezt a pasit szerintem jobb elfelejteni. Ebből is látszik, hogy nem érdekli, hogy ez mekkora tahóság, és hogy neked ez esetleg rosszul eshet. Én tuti kidobnám!!! Mert viszont ha most erre nemet mondasz, lehet meg fog csalni. Ki tudja! De figyelj csak, ha nem akarod, bele ne menj azért, hogy nehogy megcsaljon a párod! Hidd el nekem, nem ér ez a pasi annyit!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!