Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szopás közben mit vártok el a fiútól? Nyögjön, vagy mondja hogy jól csinálod, vagy simogasson közbe.

Nincs semmi különös elvárás, nyögni se kell, de ha valami nem jó, akkor szóljon mindenképp. Meg mondjuk jól esik, ha utána megdicsér, hogy ügyes voltam:)
19/L

Én barátom általában simogat,és ha olyan póz van akkor izgatja a csiklómat! Hangot csak a vége felé szokott adni, és időnként mondja hogy nagyon jó,ne hagyjam abba,ilyesmik:)
egyébként próbáljátok ki a 69et:) Így mindketten "dolgoztok" , kölcsönösen simogatjátok egymást,vagy nyögtök:)

A simi az jól esik közbe (:
És persze szólj, hogy mi hogy jó és mi nem.

a lényeg h lássam rajta h élvezi. ehhez nemkell se nyögnie, se beszélnie, bőven elég az amit látok rajta, sztem nekedsem kell majd direkt nyögdécselned, ha a barátnőd majd csinálja neked, tuti élvezni fogod, és ez láccik majd az arcodon.
de néha azért elereszthetsz egy-két simogatást

ha arra akarsz koncentrálni szex közben, hogy itt ki milyen tanácsot ad, akkor az rég rossz.
szex közben ne gondolkodj, hanem lazíts és élvezz!!!

Szerintem is légy őszinte, ez a lényeg. Mondjuk engem nagyon izgat, ha a férjem közben nyög, és szeretem, ha simogat, de nem elvárás.
30/L

Az en baratom kifekszik es elvezi az egeszet,ha van valami gond felhuzza a fejem es szol ha baj van.En azt elvezem hogy neki oromot tudok ezzel szerezni :)
De meg mekkorat! (:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!