Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, Férfiak hová szeretitek ha megy orál szexnél: lány szájába, mellére, hasára stb? Miért éppen oda szeretitek a legjobban?

Én a legjobban szájba és popsiba szeretek elélvezni, mert számomra ezek a legizgatóbb helyek :)
21/F

a férfiak a látványra izgulnak elsősorban, ezért szeretik látni hogy hova is megy a dolog.
a női mell amúgy is szép, így mégszebb lesz.
szerintem hangulat függő, szexelni se lehet állandóan 1 pózba. itt is kíváncsiság hajtja a férfit hogy néz ki az arcán, mellén stb...

Igaz, hogy fiúkat/férfiakat kérdeztél, de azért én is írok egy véleményt. A férjem nem hajlandó csak a puncimba, pedig már próbálkoztam, hogy a hasamra, vagy a mellemre, kb. kétszer fordult elő, de akkor a kádban voltunk, és nem volt nálunk óvszer. Pedig engem izgatna, de ő idegenkedik tőle. Nem erőltetem, ha nem hát nem. Van más izgi dolog is amit hajlandóak vagyunk mindketten. :)
30/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!