Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy a párunkkal összejön-e a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy a párunkkal összejön-e a szeretkezés bizonyos gyakorisággal valóban befolyásolhatja a közérzetünket, kedvünket, hangulatunkat?

Figyelt kérdés

23/L vagyok, párom nekem az első, majdnem 17 voltam mikor összejöttünk, már együtt lakunk. Párom elvált, gyerkőccel és most itt vannak nálunk, mivel sajnos még nem olyan a házunk csak velünk egy szobában tudnak aludni, így érthető nem tudunk úgy együtt lenni, s persze az egész helyzet kicsit engem amúgy is feszélyez, azonban tegnap este titokban sikerült összebújnunk :-) és hát, sokkal jobban/kiegyensúlyozottabbnak érzem magam, előtte pedig morci voltam...

Ez valóban lehet?

Lehet hülye kérdés, de mivel nekem ő az első is, és hát naívan (fiatalon) sokáig én úgy gondoltam a szex nem lehet olyan fontos, akár meddig kibírnám nélküle... de ilyet most először éreztem/vettem észre magamon.

És ugye most páromnak nincs annyi ideje rám, annyit beszélgetni... és most úgy érzem, hogy sikerül titokban összebújni, úgy érzem, akkor velem is foglalkozott/szeretgetett kicsit...

Vélemény, tapasztalatok?

Köszönöm

2009. júl. 15. 09:36
 1/4 anonim ***** válasza:

nekünk is 2 gyerekünk van, és nekünk is gondot okoz az összebújás.

Ez természetes, hogy elhanyagoltnak érzed magad, hiszen eddig csak veled foglalkozott.

Azért szemrehányást ne tegyél, a gyerekek előtt mégsem tehetitek.

2009. júl. 15. 09:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem se gyerekem, se élettársam, de ha együtt vagyunk napokat a barátommal (gyakran van ilyen), és nem jön össze a szex legalább 2 naponta akkor rosszkedvű, frusztrált és ingerlékeny leszek...
2009. júl. 15. 10:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Az elsővel én is úgy gondoltam, hogy nem olyan fontos, meg nem is nagyon kívántam. Aztán néztem egy hatalmasat, mert szakítás után nem sokkal már meg voltam őrülve a szexhiánytól.
2009. júl. 15. 11:05
 4/4 anonim ***** válasza:
ha nincs egyensúlyban a hormonháztartás, akkor bizony feszült az ember fia és lánya :)
2009. júl. 15. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!