Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féljek attol hogy egyszer majd más nökröl fog álmodni?
2 és fél éve vagyok együtt a barátommal, Ő nagyon szeret engem. Szexben is én voltam neki az elsö. Nagyon szeret velem együtt lenni, én is igyekszik neki mindent megadni amire vágyik.
Kérdezgettem már arrol ,hogy nem akarja-e mással is kiprobálni, azt mondja hogy esze ágában sincs mert jo velem.
Mondtam neki h tarsunk szünetet h kiélje magát esetleg, mert inkább most mint késöbb a hátam mögött. De erröl hallani se akar.
Én meg nagyon félek h egyszer majd rájön, hogy más csajokkal is akar lenni mert mégis csak férfi..!
Lehet, hogy elég leszek neki én is, még akkor is ha eddig csak velem feküdt le?

Fantáziálni biztos, hogy fantáziál, az nem kérdés, főleg, hogy te vagy az első. De ez még nem feltételezi, hogy megcsalna.
Én nő vagyok, sosem csaltam meg a páromat. Ha ő lenne az első, biztos kíváncsi lennék, de nem lépnék félre.
Persze más 22 évesen ezt írni, és más 35 évesen...

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!