Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha pettingelünk hamar benedvesedik, de hamar el is tűnik, ha nem jól csinálom:$ mit tegyek, h ne tűnjön el a nedvessége?
ő a mindenem, és igen, nagyon foglalkozok vele:P
de szerintem ez alap ha szeretsz valakit, nem?
érdekes mert én is így vagyok ezzel :D :S (lány vagyok)
fura mert,nagyon hamar,és simán betudok nedvesedne de úgy hogy csak na,aztán meg egyszerűen "megszárad" bár igaz van amikor azért mert abba hagyja(abba KELL hagynia,mert éppen nem úgy jön ki a helyzet,gondolok itt bármilyen zavaró tényezőre)
ha nem nedves,akkor ne csinálj semmit,mert hamar kidörzsölődhet és az nagyon fáj,viszont szerintem úgy hozd vissza a nedvességet hogy addig az erogén zónáira összpontosítasz,vagy egyszerűen csak nagyon finoman,lassan érzékien csókolgasd mindenhol,akár ott lent is.És ha ez kellően felizgatja akkor újra benedvesedül:D bár erre te is rájöhettél :) mindenesetre ne aggódj :)
egyébként hány évesek vagytok?mióta vagytok együtt?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!