Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha pettingelünk hamar benedves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha pettingelünk hamar benedvesedik, de hamar el is tűnik, ha nem jól csinálom:$ mit tegyek, h ne tűnjön el a nedvessége?

Figyelt kérdés
2009. júl. 14. 23:54
 1/5 A kérdező kommentje:
azonkívül, hogy próbálom jól csinálni?:$
2009. júl. 15. 00:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Ilyen helyzetre a síkosítót tudnám javasolni, de csak, ha nem zavar titeket. Egyébként szerintem, a legjobb amit megtehetsz, tényleg az ha próbálsz minél jobb lenni. Ez már egy jó pont, hogy segítséget kérsz, mert ez azt jelenti, hogy fontos neked és foglalkozol vele, hogy neki jó legyen:D
2009. júl. 15. 00:21
 3/5 A kérdező kommentje:

ő a mindenem, és igen, nagyon foglalkozok vele:P

de szerintem ez alap ha szeretsz valakit, nem?

2009. júl. 15. 13:13
 4/5 anonim ***** válasza:
De igen ez alap... :D Bár az én volt kapcsolatomban ez nem így volt... Mondjuk az sajnos nem is volt teljes értékű kapcsolat. Ezért is mondom, hogy ez már magában nagyon jó...:D Tippet pedig sajnos nem tudok adni, mivel velem ilyen még nem fordult elő. Írtad, hogy hamar eltűnik? Miért tűnhet el? Abbahagyod a pettinget vagy miért? Mert ha abbahagyják, akkor ez természetes, viszont ha továbbra is izgatod, akkor nem tudom mitől lehet...
2009. júl. 16. 10:40
 5/5 anonim ***** válasza:

érdekes mert én is így vagyok ezzel :D :S (lány vagyok)

fura mert,nagyon hamar,és simán betudok nedvesedne de úgy hogy csak na,aztán meg egyszerűen "megszárad" bár igaz van amikor azért mert abba hagyja(abba KELL hagynia,mert éppen nem úgy jön ki a helyzet,gondolok itt bármilyen zavaró tényezőre)

ha nem nedves,akkor ne csinálj semmit,mert hamar kidörzsölődhet és az nagyon fáj,viszont szerintem úgy hozd vissza a nedvességet hogy addig az erogén zónáira összpontosítasz,vagy egyszerűen csak nagyon finoman,lassan érzékien csókolgasd mindenhol,akár ott lent is.És ha ez kellően felizgatja akkor újra benedvesedül:D bár erre te is rájöhettél :) mindenesetre ne aggódj :)

egyébként hány évesek vagytok?mióta vagytok együtt?

2009. júl. 16. 15:07

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!