Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka annak, ha a fiúnak nincs orgazmusa szex
közben?
2009. júl. 14. 21:51
Alkohol csak akkor ha ittas állapotban próbál kielégülni, kábítószerek egyes fajtái okozhatnak impotenciát. Na meg persze sok más testi bajt. Tömegnövelőket nem tudom.
2009. júl. 14. 21:53
Saját magának tud orgazmust okozni?
2009. júl. 14. 21:58
4/12 A kérdező kommentje:
Sajnos még nem derítettem ki, hogy magának sikerül-e? De rajta vagyok az ügyön. Igen, volt amikor nagyon részeg volt, de volt amikor épphogy csak ivott egy keveset.
Szia! Az alkohol tényleg csak ittas állapotban, extrém esetben akár kevés is, de az tényleg nagyon ritka. Drogok természetesen okozhatnak ilyet, nem tudom hány éves a srác és milyen drogokat használ, de még most felejtse el mindet. Iszonyú veszélyes dolgok, aki nem tanul róla részletesen sosem kap normális felvilágosítást (gondolok itt például a nevetséges iskolai előadásokra). Szóval ha egyedül nem megy a leszokás, sosem szégyen segítséget kérni. Tömegnövelő alatt pontosan mire gondoltál?
2009. júl. 14. 22:22
6/12 A kérdező kommentje:
19 éves a srác. 3 alkalomból - amikor szexuális kapcsolatom volt vele - mindhármon volt alkohol a szervezetében, egyszer nagyon sok, következő alkalommal már kevesebb. Harmadjára viszont csak pár sör. Persze /úgy tudom/ az alkohol hatása attól is függ, hogy mennyire van megszokva vele a szervezete, vagy mennyire fáradt, stb.
Drog maximum marihuánás cigi jöhet szóba nála, de ezt sajnos nem tudom pontosan.
A tömegnövelő szereket nem ismerem, nem is tudom, hogy használ-e most pontosan valamilyet, vagy korábban használt-e. Egyszer említette, hogy kellene kicsit izmosodnia, és talán kipróbál ilyen szert.
Jajj, remélhetőleg nem valami baromsággal tömte tele magát. A füves cigi legelőször idegi, majd emésztőrendszeri rendellenességeket okozhat, persze ez csak az alap. Én hamarabb gyanakodnék ezekre az izmosítókra. Egyik sem normális, ha valaki izmosodni akar, az menjen edzőterembe. Nem csak esztétikailag lesz ocsmány 1-2 éven belül az izma, hanem belülről is, illetve kihathat a szexuális teljesítményére is. Mindenképp beszélj vele erről, ha kiderül melyik szert szedte, akkor talán tudom a problémát. Az a pár sör is okozhatta, mert 1 sör 1 üveg 1 liter. Ha pár, akkor gondolom 4-5, egy megszokott szervezetnek is okozhat esetleg ilyesmit. Próbáljátok úgy hogy nem iszik. Ha menni fog az alkohol a probléma, ha nem akkor valamelyik drog illetve "dopping-szer". Ha az alkohol a gond, akkor is álljon le ezekkel, ne tegye tönkre magát. Remélem tudtam segíteni!
2009. júl. 14. 22:49
1 üveg 1 sör fél liter (kivéve a borsodi menősört :D ), bocsánat :):)
2009. júl. 14. 22:51
ha ennyit alkoholizál, akkor lehet attól. jah.
deha sokat maszturbál akkor attólis lehet, h már szinte csak magának tud elérni a csúcsra.
2009. júl. 14. 23:22
2009. júl. 15. 00:49