Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy néz ki átlagban most egy 16 éves lány/fiú teste? Linket valaki, ha tud
Figyelt kérdés
2009. júl. 14. 21:09
2/9 anonim 

válasza:

menj el a strandra ott megnézheted
3/9 anonim 

válasza:

bocsi elolvastam:$
azt olvastam: esete
bocsi
5/9 anonim 

válasza:

meztelen fotókat ne is várj, mert netre feltéve pedofil anyagnak minősül...
6/9 anonim 

válasza:

8.os bioszkönyvek tele vannak ilyen képekkel
7/9 anonim 

válasza:

Legfeljebb a 18 évest nézheted meg.
Azzal viszont tele az Internet. Keress rá talán... bár van "18 évesnek mondott" 28 és 38 éves is.
8/9 A kérdező kommentje:
nem vagyok pedofil :D és nem várok meztelen képeket .Csak az érdekel hogy ebben a korban a mi számít szépnek jó csajnak pasinak
2009. júl. 14. 21:50
9/9 anonim 

válasza:

mindnekinek más a jó pasi/csaj.
de amúgy a mostani átlag 16 éves "jócsaj" az a szőkére festett haj, kipakolt mell, agyonsminkelve, szexi-csini-cuki ruhácskák. ez jellemzi a mai 16 éveseket.
de ez nemtart sokáig, mert ebből aztán jobbesetben kinőnek, és felvesznek egy normálisabb külsőt :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!