Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A spermától hányingerem lesz,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A spermától hányingerem lesz, mit tegyek az eszemre vagy a szivemre hallgassak?

Figyelt kérdés
A barátommal már sexuális kapcsolat van közöttünk ő csomószor megkérdezi, hogy leszopnám-e. Egyszer megprobáltam és kicsit bevallom undorodok a spermától. És ezért nem akarom megcsinálni neki! CSak egy kicsit rosszul érzem magam mert ő mindig kielégít én meg alíg teszek meg neki egy ilyen apróságot.
2009. júl. 14. 20:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem éppen"apróság"! A spermának jellegzetes szaga, íze van és sokan idegenkednek tőle. Untig elégnek kellene lennie, ha szájjal kielégíted ugyan, de már egy törülközőben végzi a spermium. Akkor is sokat tettél az ő érdekében. Mondd meg neki őszintén, hogy ez neked így nagyon kellemetlen és NEM AKAROD ezt felvállalni. Ha szeret, meg kell, hogy értse!
2009. júl. 14. 20:28
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az eszedre hallgass. Ha fontos vagy neki, akkor biztos nem kérne olyat, ami Neked nem jó. Nyugodtan mond meg neki, kényszerből semmit nem jó csinálni.
2009. júl. 14. 20:33
 3/5 anonim ***** válasza:
92%
Nem gáz, hallgass a szívedre, max lehányod de ennyi :D
2009. júl. 14. 20:35
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ahhoz, hogy orálisan izgasd őt, nem feltétlenül tartozik hozzá az, hogy a szádban landoljon a végén minden. Ha csak a spermától undorodsz, az még nem akadálya az orális szexnek. Előjátékként is funkcionálhat, esetleg azt is kipróbálhatod, hogy amikor már érzed, hogy a barátod elmenni készül, akkor kiveszed a szádból a nemi szervét, és kézzel elégíted ki.

Ha viszonozni szeretnéd neki az örömet, amit ő szerez neked, akkor előbb próbálkozz csak ezekkel, aztán később előfordulhat, hogy megbarátkozol a gondolattal te is, ha már elég erős köztetek az érzelem. :)

2009. júl. 14. 20:37
 5/5 anonim válasza:
48%
Nagyon köszönöm a válaszokat !!! érdekes a bnőm azt mondta h így eléggé gáz h csak ő szerez örömet nekem én pedig alig a kiverésen kívül !!!
2009. júl. 14. 21:05

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!