Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vannak jelei ha egy ffi....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak jelei ha egy ffi. biszexuális? Mi alapján lehet ezt felismerni?

Figyelt kérdés
2009. júl. 14. 20:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha megkérdezed tőle és megmondja. Egyébként nincsenek észrevehető jelei. De ha esetleg rólad van szó akkor tudnod kell hogy nőkhöz vagy pasikhoz vonzódsz, vagy mindkettőhöz.
2009. júl. 14. 20:50
 2/7 A kérdező kommentje:
A pasimról van szó. 3 hónapja vagyunk együtt és vannak számomra gyanús jelek. Nyiltan beszélünk a szexről, de erről nem mondott semmit. Félek, ha erre rákérdezek megsértődik, vagy talán mégrosszabb ha bevalja. Megőrülök!!!
2009. júl. 14. 21:08
 3/7 anonim válasza:
84%
Érdekes! Nekem van egy bisex fiú (emo) haverom, és nagyon jól kijön velünk a baráti körrel! nem láttam őt még fiúval, csaja volt már egyszer kétszer, de a baráti körből senkit nem zavar! egyszóval nincs nagyon jele és ha a barátod szeret hidd el nem fog othagyni egy pasiért:)
2009. júl. 14. 21:31
 4/7 A kérdező kommentje:

Talán nem hagy el egy pasi miatt. De ha megcsalna egy pasival, sokkal rosszabb lenne, mint ha egy másik nővel tenné. Már maga ez a kétely is kiborít. Nem viselném el azt a tudatot, hogy a pasim más pasival is volt.

Nincs bajjom a a másságal -voltak már homo kollégáim és haverjaim- de ne az én partnerem legyen.

2009. júl. 14. 22:03
 5/7 anonim ***** válasza:
És mik azok a gyanús jelek?
2009. júl. 14. 23:53
 6/7 A kérdező kommentje:

Pl. tudom, hogy többször részt vett 3-as szexben ahol ő volt a második pasi + 1 nő. Tőlem többször kérte, hogy ujjazam meg hátulról, mert az nagyon jó lenne neki.

Ráadásul az ismeretségünk kezdete óta érződik, hogy valamit titkol. Úgy érzem, hogy mindent elmondott magáról -még azt is, hogy a kapcsolatunk elején másik nője is volt- de valamit nagyon titkolni akar.

2009. júl. 15. 06:57
 7/7 anonim válasza:

lafiesta

Ha kiderulne,hogy szereti a sracokat es szeretne tovabbra is valtozna a kapcsolatotok? elhagynad? vagy reszt vennel vele harmasba,meg egy sraccal? Akarhogy van a ketely mindig rosszabb mint az igazsag,mert onnantol mar tudja az ember,most merre,illetve mi legyen. Azt viszont te tudod akarod-e az igazsagot!

2011. szept. 18. 13:58

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!