Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tehetnék azért, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék azért, hogy jobban szeressek szexelni? Másoknak is van muszáj érzésük?

Figyelt kérdés
2009. júl. 14. 19:27
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem néha volt régebben. Amikor az ex akarta, én meg nem. Aztán találtam valakit, akit mindig kívántam, és kívánok most is. Minden nap, minden órájában. Uh szerintem a partnerrel lehet a baj..
2009. júl. 14. 19:35
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is a partnerrel van a baj!Az exemmel mindig muszályból csináltam, nem tudott felizgatni, olyan monotom halál unalmas volt!

A mostani párommal van hogy egész nap ki sem jövünk az ágyból:P

2009. júl. 14. 19:41
 3/9 anonim ***** válasza:

igen, csatlakozom az előttem szólókhoz.

régen nekemis volt ilyen h muszáj, nehogy megsértődjön, de nemvolt vmi húdenagyszám. mostanival ninsenek ilyen gondjaim, megis lepődtem, mer azthiottem velem van a baj h nekem ilyen kicsi az igényem a szexre, mostmeg majd mindennap szexelnék :D

2009. júl. 14. 19:44
 4/9 A kérdező kommentje:

Régebben volt 3 éve mikor megismerkedtünk, azóta van egy babánk. Elhagyásról szó sincs mert mert...szeretem.

És mit csináljak hogy jobban felizguljak, jobban élvezzem?

2009. júl. 14. 19:45
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Az én mostani párom képes egy órán keresztül is csókolgatni, simogatni, kényeztetni.Van fantáziája, mindig viszünk valami újat a dologba!
2009. júl. 14. 20:00
 6/9 anonim ***** válasza:
54%
utolsó: istenem, de jó neked!
2009. júl. 14. 20:09
 7/9 anonim ***** válasza:
2 év után én is kényszernek éreztem a szexet,de külön töltöttünk úgy 1-2 hónapot és újra izgalmassá vált és megkívántam én is nem csak ő
2009. júl. 14. 20:40
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ez az egész dolog az agyban dől el. nekem is voltak olyan időszakaim, amikor nem nagyon kívántam a szexet, de rájöttem, h kívánni akarom, mert tudom, h jó lenne, és egyszerűen bebeszéltem magamnak, h akarom, és egy idő után tényleg akartam
2009. júl. 14. 20:54
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Probaljatok ki vmi ujat, lehet az egy poz, amelyet még nem probaltatok, vagy csak csináljátok máshol ne az ágyban, mondjuk a konyhapulton, v a nappali kanapéjan, a padlón, vagy olyan helyen, ahol megláthatnak, az is feldobhatja kicsit a szexet

Lényeg, hogy olyat/ugy csinaljatok amit még eddig nem!

Sok sikert

2009. júl. 14. 21:28

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!