Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék azért, hogy jobban szeressek szexelni? Másoknak is van muszáj érzésük?

Szerintem is a partnerrel van a baj!Az exemmel mindig muszályból csináltam, nem tudott felizgatni, olyan monotom halál unalmas volt!
A mostani párommal van hogy egész nap ki sem jövünk az ágyból:P

igen, csatlakozom az előttem szólókhoz.
régen nekemis volt ilyen h muszáj, nehogy megsértődjön, de nemvolt vmi húdenagyszám. mostanival ninsenek ilyen gondjaim, megis lepődtem, mer azthiottem velem van a baj h nekem ilyen kicsi az igényem a szexre, mostmeg majd mindennap szexelnék :D
Régebben volt 3 éve mikor megismerkedtünk, azóta van egy babánk. Elhagyásról szó sincs mert mert...szeretem.
És mit csináljak hogy jobban felizguljak, jobban élvezzem?

Probaljatok ki vmi ujat, lehet az egy poz, amelyet még nem probaltatok, vagy csak csináljátok máshol ne az ágyban, mondjuk a konyhapulton, v a nappali kanapéjan, a padlón, vagy olyan helyen, ahol megláthatnak, az is feldobhatja kicsit a szexet
Lényeg, hogy olyat/ugy csinaljatok amit még eddig nem!
Sok sikert
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!