Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan tudunk állva szeretkezn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudunk állva szeretkezni zuhany alatt? Egymagasak vagyunk kb, és szemből szeretnénk de sose sikerül.

Figyelt kérdés
2009. júl. 14. 17:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne szemből hanem hátulról próbáljátok meg :)
2009. júl. 14. 17:26
 2/7 anonim ***** válasza:
82%
Hát... Én magamat nagyon tapasztaltnak gondolom, 5 éve élek rendszeres (heti 3-4 alkalom) nemi életet, minden helyzetben és helyen kipróbáltuk már a párommal, de szemből állva csinálni fizikai képtelenség. Vagyis úgy lenne lehetséges, hogyha a barátnőd a derekad köré kulcsolná a lábát és te tartanád, illetve emelgetnéd őt. Na most ez egy csúszós, vizes környezetben iszonyatosan balesetveszélyes, meg amúgy is minimum erőművésznek kéne hozzá lenni. Állva hátulról szokás szexelni, úgy senkinek nem fárasztó, és nem kell félni az eleséstől...
2009. júl. 14. 17:26
 3/7 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm:)
2009. júl. 14. 17:28
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen, valóban bevethetitek a "felkapom a barátnőmet" formációt", de ha egymagasak vagytok egyrészt baromi fárasztó lesz, másrészről balesetveszélyes.

Nálunk csúszásgátló van a kádban, ugyhogy mi már ott is kipróbáltuk, ezt a falra-rakós módszert, de a psimmal sokkal nagyobb mint én ugyhogy nálunk ez kivitelezhető volt.

Szerintem is csináljátok hátúlról, zuhanyzóban ugy a tuti. :)

2009. júl. 14. 17:32
 5/7 anonim ***** válasza:
27%
17:26 vagyok, mi a jó büdös fenéért pontozott le valami jóképességű b@romarcú????? B@sszus, én ezt nem értem! Normális tanácsot adtam, mi gondja van valakinek azzal, hogy állva hátulról kell szexelni?????
2009. júl. 14. 17:46
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
vagy esetleg bnőd felteszi a lábát vhova és ugy tolod neki (:
2009. júl. 14. 19:20
 7/7 anonim ***** válasza:
nekünk se sikerült állva elölről, akkor ezek szerint ilyen is csak a romantikus filmekben van :D
2009. júl. 14. 21:12

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!