Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátnőm, ha nagyon felizgul...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm, ha nagyon felizgul csikis lesz. Másnál is előfordul?

Figyelt kérdés
Ha nagyon felizgatom a csiklójánál, akkor egy idő után csikis lesz, és nem enged oda, csak szakad a röhögéstől. Másnál is előfordult már ez? Vagy ez valami természetes dolog? Minden válasz érdekel
2009. júl. 14. 16:07
 1/5 anonim ***** válasza:
81%
jah, nálunk ugyan ez van. marha idegesítő tud lenne, hogy szeretkezés közben csak röhög. sőt egy idő után nem csak "ott" csikis, hanem szinte mindenhol... engem is eléggé zavar, de inkább elviselem..
2009. júl. 14. 16:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
szerinted a horrorra akadva 3ban miért éppen "Csikis csiklók" cimü filmet hasnzáltak?:D
2009. júl. 14. 17:06
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is csikis vagyok ott,ha sokáig csinálja a barátom,aztán már egyszerűen nem engedem oda...Nem bírom azt az érzést,olyan fura... Valószínűleg épp ezért nem sikerült még összehozni másfél év alatt egy csikló orgazmust sem...
2009. júl. 14. 19:06
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
egy idő után ha nagyon sokáig ott matat, akkor nekem is csikis lesz:D
2009. júl. 14. 20:16
 5/5 anonim válasza:
51%
Nemtom, nem ismerem a barátnődet.
2009. júl. 15. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!