Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon fáj, ahogy megujjaz, de amikor szexelünk nem érzem a péniszét. Mit csináljak?

Dehogynem kell neki megmondani, küéönben honnan tudná? Nem gondolatolvasó. Meg kell neki mondani azt is, amit jól csinál, amit élvezel, meg azt is, ami fáj. Na, azt különösen. Nem szabad elhallgatni.
Miért engedsz meg neki olyasmit a szexben, ami neked nem kellemes? A szex a kölcsönös örömszerzédről szól, nem az önkielégítésről. Mindent szabad benne, de csak akkor, ha MINDKÉT félnek örömet szerez. ha a barátod ezt nem látja be, akkor... nagyon csúnya szavak jutnak eszembe, de én úgy otthagynám, hogy pislogni se lenne ideje.
Az én páromnak mindig az az első és legfontosabb, hogy nekem legyen jó. nem önmagát akarja kielégíteni, arra ott van a saját keze. Nekem meg az a legfontosabb, hogy neki szerezzek örömet. Ettől aztán a szeretkezéseink mindig kielégítőek, gyönyörűek, és sosem fájnak. A barátodnak is ezt kellene megtanulnia.

Az előttem szólóhoz.
Az kevés, ha megmondod neki, hogy fáj, vagy hogy "így nem jó". Magyarázd el, mutasd meg neki, hogy hogyan jó neked.

Kedves másodiknak: így van, ez lemaradt.
Megmutatni, mire vágysz, odatenni a kezét, odavezetni. Aztán a szexről ágyon kívül is lehet beszélni (sőt, szerintem leginkább ott kellene), reggeli közben is el lehet mondani neki, hogy mi a baj, és mit szeretnél másképp, hogy hogyan szeretnéd. Ha normális a pasi, meg fogja érteni.
Első voltam.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!