Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom egyik este szex közben azt kérdezte, hogy nyalogatnám-e a fenekét mert az olyan jó ez természetes? Fiúk nektek ez tényleg jól esik?
Figyelt kérdés
2009. júl. 14. 00:23
1/7 anonim 

válasza:

Ez a lányoknak is jólesik. A fiúknak is.
2/7 anonim 

válasza:

Egyetértek.Sok férfi nem engedni meg,de mindenkit érdekel szerintem.A nőknek is jól esik,a fiúknak is.Addig természetes,ameddig mindkettőtök akarja.
3/7 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok semmi jónak az elrontója,csak egy kicsit furcsa volt számomra. :)
2009. júl. 14. 00:30
4/7 anonim 

válasza:

lehet h jó, de én akkorsem engedném meg :D léteznek egyéb örömforrások is, ha ez kimarad attólmég ugyanolyan jó lesz az életem :D (24L)
5/7 anonim 

válasza:

egyszer csináld,rájön h mennyire jó,onanntol szoktasd magad a gondolathoz,h orál mellé kéri ezt is:D
kis szörtelenités,és kész...ha már a heréit nyalogatod,olymind1 hogy pár centivel lejjebb is...
ezután jön a prosztatamasszázs kiprobálása
felcsatolhato kiprobálása csak perverzebbeknek
és nem kell semmi ferde hajlamnak lenni ehhez...
22/L
6/7 anonim 

válasza:

Igen ez tényleg jó, nekem is nagyon bejön :) 21/f
7/7 anonim 

válasza:

Nagyon jó érzés mint a nőnek mint a férfiaknak!!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!