Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Metélve is jó a szex? Nem zavarja a lányokat?

Jó de hát ha egy srác normálisan tisztálkodik, akkor azért manapság miért higiénikusabb?
Pedig megvallom, nekem is nagyon tetszik, izgatónak találom, bár persze attól függ kié :-) De nekem pár metélt srác pont azt mesélte, hogy egy kicsit érzéketlenebb pont mert nincs fedve a makkja, azaz hozzá szokott egy bizonyos érzéketlenséghez nyilván, mert különben alsnócit se tudna felvenni :) Azt mondta eddig kettő i snekem, hogy kicsit keményebben, durvábban kell csinálni, és hosszabban, hogy érezzen valamit.
Ja és én fiú vagyok ... hihi

22:13
Nem kell kurucra menni ezzel a témával, mert általános vélemény amit mondtam, ha tetszik, ha nem. Már nem csak 1 szűk kör vallja.
Amugy a pajtás szót tudod kik használták? Pont nem az antifák

22:13 vagyok, 09:58-nak.
Kértem, hogy itt ne, de ezt muszáj még ideírnom: az "általános" vélemény alatt gondolom a Jobbikot és köreit érted, mivel máshol nemigen tudom elképzelni, hogy a körülmetélés sokezer éves hagyományát suttogó zsidó propagandának bélyegezzék... ROFL :))) Igaz, hogy a Jobbik most átmenetileg megerősödött, de a nézeteit általánosnak ne nevezzük már. Hagyjuk is, nem akarok feleslegesen vitázni. A magam részéről se a jobb, se a bal oldalt nem képviselem, csak egy ide nem illő kommentre reagáltam.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!