Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Metélve is jó a szex? Nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Metélve is jó a szex? Nem zavarja a lányokat?

Figyelt kérdés
Sziasztok, az a kérdésem lenne,hogy fitymaszükület miatt lettem "metélve". Ez a dolog zavarni fogja a nőket,vagy nem igazan... Mennyire jobb így a szex..
2009. júl. 13. 23:34
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is metélve van fitymaszűkület miatt, és tényleg elég érzékenyke a drága. Nekem jó, de szerintem a lányoknak is :)
2009. júl. 17. 16:37
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
barátom is metélve van... engem abszolut nem zavar és hát jó is vele :)
2009. júl. 17. 18:32
 13/23 anonim ***** válasza:
64%
Nekem jobban tetszik, higiénikusabb, tisztább!Másban nem befolyásolja a szexet!
2009. júl. 17. 22:27
 14/23 anonim ***** válasza:
82%

Jó de hát ha egy srác normálisan tisztálkodik, akkor azért manapság miért higiénikusabb?

Pedig megvallom, nekem is nagyon tetszik, izgatónak találom, bár persze attól függ kié :-) De nekem pár metélt srác pont azt mesélte, hogy egy kicsit érzéketlenebb pont mert nincs fedve a makkja, azaz hozzá szokott egy bizonyos érzéketlenséghez nyilván, mert különben alsnócit se tudna felvenni :) Azt mondta eddig kettő i snekem, hogy kicsit keményebben, durvábban kell csinálni, és hosszabban, hogy érezzen valamit.

Ja és én fiú vagyok ... hihi

2009. júl. 18. 09:43
 15/23 anonim ***** válasza:
41%
Ez már megint ez a suttogo zs1do propaganda, nem veszitek észre? Azért mert metélik magukat, ANNAK kell jónak lennie. hát persze..... Szóval a normális már mocskos, az meg higiénikus...lofszt
2009. júl. 18. 11:17
 16/23 anonim ***** válasza:
45%
Hülyeség, hogy a metélt farok higiénikusabb... Hisz ha valaki normálisan tisztálkodik, tiszta a farka és nincs semmi gondja. A metélés bizonyos körökben azért terjedt el, mert a "kevés víz miatt nem tudtak megfelelően tisztálkodni", ezért mondták hogy metélik a pasikat mert higiénikusabb... És ebben a helyzetben tényleg, mert nem tudnak megbújni a fityma alatt a bacik, gombák. De normális körülmények között a normáls farok is higiánikus, sőt: van ami védje a kukit.
2009. júl. 18. 18:04
 17/23 anonim ***** válasza:
53%
11:17-nek: jobb lenne, ha a suttogó zsidó propagandáról te is máshol suttognál, ez nem az a fórum! >:((( Irány a kurucinfó, pajtás.
2009. júl. 18. 22:13
 18/23 anonim ***** válasza:
40%

22:13

Nem kell kurucra menni ezzel a témával, mert általános vélemény amit mondtam, ha tetszik, ha nem. Már nem csak 1 szűk kör vallja.

Amugy a pajtás szót tudod kik használták? Pont nem az antifák

2009. júl. 20. 09:58
 19/23 anonim ***** válasza:
56%

22:13 vagyok, 09:58-nak.

Kértem, hogy itt ne, de ezt muszáj még ideírnom: az "általános" vélemény alatt gondolom a Jobbikot és köreit érted, mivel máshol nemigen tudom elképzelni, hogy a körülmetélés sokezer éves hagyományát suttogó zsidó propagandának bélyegezzék... ROFL :))) Igaz, hogy a Jobbik most átmenetileg megerősödött, de a nézeteit általánosnak ne nevezzük már. Hagyjuk is, nem akarok feleslegesen vitázni. A magam részéről se a jobb, se a bal oldalt nem képviselem, csak egy ide nem illő kommentre reagáltam.

2009. júl. 20. 11:50
 20/23 A kérdező kommentje:
Vagy pedig fitymszukulet miatt te barom....Nem egy JObbikos baratomnak is korul van metelve..megsem gondoljak zsido dolognak..S a nok is jobban elvezik...
2009. júl. 20. 22:36
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!