Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MIért van az, hogy én egy befordult srác vagyok és félek a szextől mint valami ovodás a kutyáktól? Félek ettol félek attol ezért már tőbb mint egy fél éve nem szexeltem és ugy érzem hogy már soha nem is fogok. Dikk de szar az életem.

Nyugi, parára semmi ok...ha jól értettem attól félsz, hogy elbénázod. De minek előre félni tőle? Próbáld meg legközelebb, ha egy csajjal találkozol lassan és könnyűre venni a figurát. Nem kell rögtön arra gondolni, hogy na most én megdöntöm... ha már lelkileg is egy hullámhosszon vagytok, soksok csók, érintés, simogatás, és ha már bízol benne akkor adja magát a szex. Szerintem. A csaj meg el lesz ájulva tőled, hogy milyen kedves és megértő srác vagy, aki nem akarja az első randin legfektetni.
Piára meg egyébre meg semmi szükség.

Inkább azt írnád le, hogy mi OKOZZA a félelmed. Gyengén muzsikál a készülék bevetéskor? Vagy nem tudod, hogyan jut a nő a csúcsra?
Egy biztos, ha komolyabb (irányodbeli) érdeklődésű lányt találsz, és nem egy elkapkodott dugást kezdeményeztek, hanem nyugodt körülmények közötti egymás társaságának élvezetét és felfedezősdit előtte, akkor az se lesz baj, ha mellélősz elsőre. De ennek akkor már kicsi lesz az esélye, inkább fog jól sikerülni.
Egyébként meg a gyakorlat teszi a mestert, így ne kitérj előle, hanem csináld.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!