Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik is megjatszhatjak az orgazmust?

kicsit sarkalots megfogalmazás, de tény, hogy nem mindig egyformán jó.
én egyszer játszottam meg, nagyon düdös volt a csaj és anno nem tudtam a szitut kezelni. gyorsan nyögtem kettőt, óvszer le, rohanás a fürdőbe és rohanás haza.

Ok is ugy vannak, mint mi. Nekunk sem egyforma mindig. Meg a lelki dolgok is kozre jatszanak, meg a stressz.
32/N

Én pasi vagyok és igen néha van olyan, hogy csak megjátszom az orgazmust. Ha túl akarok lenni csak rajta akkor megszoktam játszani, hogy elöbb végezzek.
De ez csak egy éjszakás futó kalandoknál furdolt elő, a mostani párommal soha nem fordult még elő.

szar annak a cikknek a megfogalmazása, az orgazmust nem lehet megjátszani mivel ott történik, és megvan az eredméyne is, azt hogy mennyire volt jó, vagy lehet egyáltalán nem esett jól attól függetlenül hogy volt orgazmusa a férfinak azt megtudja játszani...
de ez semmiben sem különbözik attól mikor mosolygunk egy nemtetsző ajándékra....a női orgazmushoz köze sincs
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!