Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi volt a legvércikibb dolog,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legvércikibb dolog, ami szex/petting közben történt veletek?

Figyelt kérdés
2009. júl. 13. 20:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
94%
Pukiztam sex kozben...1x fordult el velem csaj letemre...de ugy az egesz nem nagyon tunt fel...regota egyutt vagyunk es normalis dolog hogy neha nem lehet visszatartani....es amugy szerintem ez csak jo hogy mar ilyen szinten van a kapcsolatunk, szeretjuk elfogadjuk egymast nem kell megjatszanunk magunkat.Persze nincs rendszer a pukizasbol:)
2009. júl. 13. 20:47
 2/17 anonim ***** válasza:
97%
Oralra keszultem,csusztam le,mell,has,agyek....Padlo!!Akkorat estem,hogy koppant a homlokom a parkettan.:D
2009. júl. 13. 20:56
 3/17 anonim ***** válasza:
93%
Ahhh a masodik valaszolot sajnalom...de nagyon vicces volt plane,hogy nem csinaltal belole nagy ugyet hanem te is igy fogtad fel:D
2009. júl. 13. 20:58
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

egyetem,koli tele,kimentünk a szabadba...csak azt felejtettük el,hogy a későesti buszrol elég sokan láthattak...szerencsére csak alakokat láttak,arcot nem:D

másik,szintén koli,de ez még előző pasi...koedukált zuhanyzo,késő este,ritkán használják már olyankor...ránk folyik a viz,közben pasi előttem térdelve kényeztet...csaj jönne zuhanyozni,elhuzza a függönyt...állt vagy félpercig minket bámulva,muszáj volt szolni neki,h "nemlátod hogy zavarsz?"

2009. júl. 13. 21:24
 5/17 anonim ***** válasza:
98%
Anyám ránk nyitott, miközben barátnőm szája teli volt.
2009. júl. 13. 21:26
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

imserős nagyonnagy sztorija...barátnőjével már eléggé ugy voltam,hogy a másik előtt bármit...csaj ágyon fekszik,pasi meg fölötte ugrált (szo szerint csak ugrált,még nem szex,de az készült)...pasin null ruha...gondolta kiereszti a gázokat...más is kijött,mind rá a csajra...

3éves kapcsolat ezzel ért véget...

2009. júl. 13. 21:26
 7/17 A kérdező kommentje:
Hát nekem is akadt ciki sztorim. Puki, hüvelypuki, ami percekig tartó röhögésbe fulladt. Uh, de a legcikibb...Mensi után voltam. Elvileg már nem véreztem. A párom ujjazott és benyálazta az ujját. Aztán fura képet vágott és kotorászni kezdett a szájában, mire egy alvadt vérdarab akadt az ujjára... :S Uh, hát szégyeneben röhögve sírtam. Ma történt, remélem nem ment el a kedve egy életre az oráltól, ujjazástól :)
2009. júl. 13. 21:31
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
volt egy (najo több is) pasi,aki csak szexre volt...ugy tudtam,elmult a havim,találkozzunk...kocsi,pasi lentebbmászik...sötét volt,nem láttam az arcát...egy idő után szoltam,h nah,elég,tul sok kocsi ment el mellettünk,álljunk át máshova...az első lámpa alatt szó szerint visitottam amikor megláttam az arcát...nem mult el teljesen,ő meg olyan lett nemkicsit...kérdeztem h de az izből nem tünt fel? erre közli,h de,érezte h nem a megszokott,de mivel tetszett neki,nem foglalkozott vele...süllyedni szerettem volna:D ő meg folytatni...:D
2009. júl. 13. 21:37
 9/17 anonim ***** válasza:
80%
júújj basszus :D ez az utolsó nagyon nagy xD
2009. júl. 13. 22:02
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Igyekeztem erotikusan odatolni a popómat a páromnak az ágy szélén térdelve, és lecsúszott az egyik lábam... szépet zupáltam...
2009. júl. 13. 23:00
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!