Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éjszakai magömléshez feltétlenül szükséges erotikus álom?
Figyelt kérdés
A barátommal majdnem egy éve együtt vagyunk, még nem volt szex,minden más igen. Múltkor csináltuk a minden mást, viszont nem fejeztem be a (kézi)munkát. Pár óra múlva alvás közben erre a kellemetlen dologra ébredt(ünk).(nekem kellemetlen volt). A kérdésem:ehhez feltétlenül szükséges egy erotikus álom, vagy az is elég volt, hogy felspanolva aludtunk el?2009. júl. 13. 20:37
1/4 anonim 

válasza:

nem kell. elég ha csak 1,2hétig nem ejakulál az illető.
ugymond autoürítés történik.
2/4 anonim 

válasza:

nem szükséges!
nekem teenager koromban 2-3 naponta volt
3/4 anonim 

válasza:

"Éjszakai magömléshez feltétlenül szükséges erotikus álom?"
nem szükséges, de vigyázni kell hogy az ifás ne aludjon el...mert akkor lehet magömlés...
4/4 anonim 

válasza:

Felspannaolva elaludni sem tudnék, annyira felszít-fáj ilyenkor a heréim, csordultig vagyok. Kapcsolatok elején rendszeresen telelövöm az ágyneműt, annyira szoktam kívánni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!