Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat a haverom? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
19 es srác vagyok és van egy 16 éves elég jó haverom.. Néha ha nem vok a barátnőmnél bejön filmet nézni.Nekem már gyerekkori szokásom, hogy az ágyamból szeretek filmezni. Lefekszek az ágyra ő fekszik mellém és annyira közel jön, hogy az már intim távolság. És kissé zavar. Akkor én bennebb megyek, de apro mozdulatonként addig jön közelebb, hogy már én teljesen fel kell másszak a falra. Ha rászolok átmegy az ágy tulsó sarkára de apro mozdulatonkent 30 perc mulva megent melletem van. Szerintetek mért csinálja??2009. júl. 13. 17:24
1/9 anonim válasza:
Hát szerintem akar tőled valamit. Caak úgy véletlenül nem csinálná ezt. Kérdezd meg tőle h mit akar ezzel.
3/9 A kérdező kommentje:
Igen erre én is gondoltam, hogy megkérdezem tőle, de megsérteni se akarom...
2009. júl. 13. 17:29
4/9 anonim 

válasza:

Hát pedig mást én se tudok, legközelebb mikor ilyen intim távolságba jön hozzád, kérd meg töle mért teszi és hogy biztos, hogy a lányokat szereti-e
5/9 anonim 

válasza:

Kezdj el vele beszélni a csajokról :D akkor talán megtudod,hogy mi a pálya ;)
6/9 A kérdező kommentje:
Igen de " álitólag " van barátnője... Ámbár kitudja.. De nem hiszem, hogy csak ugy kitalálta volna. Én sokmindenre rákérdeznék, de eléggé érzékeny típus..És ha tévedek akko, megharagszik és azt se akarom mert tényleg mindig, kuva rendes volt velem, figyelt rám s ahányszor valami problémám volt mindig meghallgatom... Ezért nem akarom naon cikizni..
2009. júl. 13. 17:41
7/9 anonim 

válasza:

amikor legközelebb vmi "meleggyanus" mozdulatot tesz, vagy mond, akkor viccesen fogd rá hogy mivan te nem a lányokat szereted?! és nevess, mintha viccnek szánnád, és figyeld az arcát. ha meleg, biztos észreveszed a reakciójából
8/9 anonim 

válasza:

simogasd meg a combját, ha lemenekül, nem meleg, ha nem, akkor meleg
illetve ennyi idős korban, azért mert közeledik hozzád, még egyáltalán nem biztos hogy meleg, sőt ha megtörténne vmi szex féle még akkor sem bizots, hogy később meleg lesz
9/9 A kérdező kommentje:
Hát a comb simogatást inkább kihagyom. :) Azért köszi a válaszokat :)
2009. júl. 13. 19:42
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!