Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem állt fel. Mi lehet az ok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem állt fel. Mi lehet az ok?

Figyelt kérdés

Ma összejöttem volna a barátnőmmel de a péniszem nem állt fel. Illetve felállt de pár másodperccel később ismét "lelankadt" és mindig ez volt. Ez lett volna nekem az első és kicsit zavarban is voltam. Nagyon aggaszt a dolog. Mi lehetett a probléma, illetve mivel lehet elérni.

Előre is köszönöm a válaszokat.

2009. júl. 13. 17:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

azért nem állt fel mert félsz hogy nem tudsz teljesíteni, majd ezen is túllépsz és úgy lesz mint nyúléknál. Amúgy teljesen természetes :)

27/L

2009. júl. 13. 17:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez attól is függ, hány éves vagy és mennyire vagy felkészülve rá. PL az elsőnől nekem sem ált fel aztán kiderült, hogy azért volt mert féltem :) És ne aggodj mert kovetkezőben menni fog :) Szerintem
2009. júl. 13. 17:26
 3/6 A kérdező kommentje:
Remélem is. Nagyon szeretném már.
2009. júl. 13. 17:27
 4/6 A kérdező kommentje:
19 vagyok és azért vagyok meglepve mert gyakran áll:D mostmeg semmi.
2009. júl. 13. 17:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem a teljes első hónapban összevissza ez volt. Ne ijedj meg. Majd bátrabb leszel.
2009. júl. 13. 18:05
 6/6 SzSzili ***** válasza:
Ezen ne parázz. Nekem jópár aktus kellet mire rendesen ment a téma. Ezután jön majd az hogy nem fogsz elmenni de azon is túljutsz hamar :) Legalábbis nálam ez volt. A szex nem olyan egyszerű mint azt gondoltad :P Gyakorolni kell :)
2009. júl. 13. 21:15

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!